Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…Πέλοπα !

Με ιστορικές ομάδες του Πειραιά και της Ρόδου “κληρώθηκε” να κονταροχτυπηθεί ο Πέλοπας Κιάτου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής !

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…για τον Πέλοπα,μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ  σχετικά με τις ομάδες που θα συμμετέχουν στους οκτώ ομίλους του πρωταθλήματος   της Γ’ Εθνικής – Τον όμιλο συμπληρώνει ο Ασπρόπυργος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Η κλήρωση για το πρόγραμμα των οκτώ ομίλων θα διενεργηθεί τη Δευτέρα  18 Σεπτέμβρη,ενώ η σέντρα έχει προγραμματισθεί για την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη.

Δείτε τους φετινούς αντιπάλους του Πέλοπα :

6ος όμιλος

  1. Πέλοπας Κιάτου
  2. Π.Α.Ο. Λουτράκι 
  3. Α.Ο. Ζευγολατιού 
  4. Ιωνικός 
  5. Εθνικός Πειραιώς
  6. Προοδευτική 
  7. Α.Π.Ο. Κερατσίνι 
  8. Ασπρόπυργος
  9. Ρόδος 
  10. Ιάλυσος Ρόδου
  11. Διαγόρας  Ρόδου

* Συνολικά θα προβιβαστούν τέσσερις ομάδες στη Football League κι αυτές θα προκύψουν από το “ειδικό πρωτάθλημα”. που θα συγκροτηθεί από τις πρωταθλήτριες των οκτώ ομίλων,ως ακολούθως :

  • Οι πρωταθλήτριες των οκτώ ομίλων θα χωριστούν σε δυο ομίλους των τεσσάρων (4) ομάδων – οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης κάθε ομίλου θα προβιβαστούν στη Football League.  
  • Οι αγώνες που θα διεξαχθούν θα είναι διπλοί (εντός – εκτός έδρας). Συνολικά θα διεξαχθούν έξι (6) αγωνιστικές σε κάθε όμιλο.

Ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν, συνολικός και ανά όμιλο,,θα αποφασιστεί από την ΕΠΟ μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των Δηλώσεων Συμμετοχής.

Google+ Linkedin