Γόντικας : Σιγά μη φοβηθώ… κ. Τατούλη !

Γόντικας : Σιγά μη φοβηθώ… κ. Τατούλη !

Η αποστροφή της τοποθέτησης του Νίκου Γόντικα «Εσείς σήμερα διοικείτε με κάμερες, οι προηγούμενοι διοικούσαν με κοριούς»,αλλά και το νέο στοιχείο σκανδάλου που έφερε στο φως ο περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚΕ, σχετικά με “κρυφό, εμπιστευτικό, παράνομο ιδιωτικό συμφωνητικό” που υπέγραψε η προηγούμενη περιφερειακή αρχή με εργολάβο , που διεκδικεί χρήματα, ώστε να σταματήσει η εναντίον τους δίωξη…έβγαλε στα κάγκελα την παράταξη Τατούλη και στην κοινή θέα όλο το αντικομμουνιστικό δηλητήριο  που κρύβουν μέσα τους.

Πρώτη ξεκίνησε το χορό η πρώην “σιδηρά κυρία” της Περιφ. Πελοποννήσου ,Ντίνα Νικολάκου, που αν και τελευταία αντί για το ζεϊμπέκικο χορεύει τσιφτετέλι…επιτέθηκε στον Νίκο Γόντικα με τη φράση “Ντροπή σου, όλοι έχουν καταλάβει ότι σε ενδιαφέρει μόνο το δικό σου συμφέρον”.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο γενειοφόρος “σοφός” της παράταξης λέγοντας ότι είναι ντροπή για το ΚΚΕ να εκπροσωπείται από τον Νίκο Γόντικα, για τον οποίο ανάφερε ότι έχει προσωπικές σχέσεις με οργανωμένα συμφέροντα της Πελοποννήσου και του έχει θολώσει το μυαλό. Στο τέλος, ο κ. Τατούλης είπε ότι αύριο (Τρίτη) θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

“Σιγά μη το φοβηθούμε το δικαστήριο. Ο κ. Τατούλης δεν έλεγε ότι είναι σκουριασμένος ο κοριός; Εγώ το έλεγα; Η κυρία Αλειφέρη δεν το κατήγγειλε;» ήταν η απάντηση του περιφερειακού συμβούλου του ΚΚΕ, Νίκου Γόντικα.

Στην αντιπαράθεση παρενέβη και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, σημειώνοντας ότι “νομίζω ότι ο κ. Γόντικας αναφέρεται σε κάποια απόφαση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Εκεί υπάρχει ένα ζήτημα πράγματι. Δόθηκαν 500.000 ευρώ για μια ιστορία που είναι δεκαετίας. Υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη στα δικαστήρια. Κατηγορούνται υπάλληλοι. Έχει εμπλοκή και ο επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης. Και το θέμα θα έρθει λίαν προσεχώς στην Οικονομική Επιτροπή με εισήγηση για το θέμα το συγκεκριμένο, γιατί μεταξύ άλλων η εταιρία που υποτίθεται ότι τακτοποιήθηκε – τακτοποιήθηκε όχι η εταιρία, το θέμα- προσέφυγε και πάλι στα δικαστήρια και ζητεί μαζί με αυτά που έχει πάρει άλλα 180.000 ευρώ”. 

Δείτε το video της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, από το 1:38:48

Θυμίζουμε ότι η καταγγελία της πρώην αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη, αναφορικά με την υπόθεση του «κοριού» στο γραφείο της , προκάλεσε την άσκηση ποινικής δίωξης «για την κακουργηματική πράξη της αθέμιτης παρακολούθησης» από την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας . 

Google+ Linkedin