EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΚΕ

Την άμεση επιστροφή στην πατρίδα όλων των ελληνικών στρατιωτικών αποστολών ζητεί το ΚΚΕ, με αφορμή την προχθεσινή επίθεση εναντίον του συμμαχικού στρατοπέδου στην Καμπούλ, όπου στρατωνίζεται και η ελληνική δύναμη στο Αφγανιστάν.

Επιρρίπτοντας μεγάλες ευθύνες στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για την αποστολή και συμμετοχή ελληνικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, το ΚΚΕ σχολιάζει ότι «έως τώρα η συμμετοχή των στρατιωτικών δυνάμεων στα νατοϊκά στρατεύματα κατοχής στο Αφγανιστάν είχε μεγάλο οικονομικό κόστος για το λαό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να του στοιχίσει και σε αίμα».
ΑΠΟΣΥΡΣΗ  ΖΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ…
Την απόσυρση όλων των ελληνικών στρατιωτικών μονάδων από το Αφγανιστάν και η άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από το ΝΑΤΟ, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας ότι αποτελεί πάγια θέση του.

“Η Ριζοσπαστική Αριστερά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την απεμπλοκή της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ, που μόνο κινδύνους και τραγικά αποτελέσματα φέρνει στο λαό μας. Θα αγωνιστούμε για την άμεση επιστροφή όλων των ελληνικών στρατιωτικών μονάδων από το Αφγανιστάν”, αναφέρει στη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Google+ Linkedin