Aπεβίωσε ο τέως πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, Σπ. Νίκας

Σε ηλικία 89 ετών “έφυγε” σήμερα από τη ζωή  ο Σπύρος Νίκας. 

Ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος των Λογιστών Κορινθίας,αλλά είχε συνδέσει τη ζωή του και με τις σημαντικότερες πτυχές του κορινθιακού ποδοσφαίρου,το οποίο υπηρέτησε ως πρόεδρος της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας από το 1977 έως και το 2008,όταν και ανατράπηκε από το παντοδύναμο τότε «σύστημα» της ΕΠΟ υπό τον Β. Γκαγκάτση.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαιρου νομού Κορινθίας και όλοι οι Κορίνθιοι διαιτητές εκφράζουν την λύπη τους για την απώλεια του πρώην προέδρου της Ε.Π.Σ Κορινθίας και αναφέρουν “Ο Σπύρος Νίκας υπηρέτησε το χώρο του ποδοσφαίρου και τον ελληνικό αθλητισμό με προσφορά πάνω από τρεις δεκαετίες και υποδειγματικό ήθος. Η οικογένεια του ποδοσφαίρου αποχαιρετά έναν δάσκαλο, έναν ακούραστο εργάτη, αλλά πάνω από όλα έναν εξαιρετικό άνθρωπο”.

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κορινθίας αφού απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος ανακοίνωσε ότι συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 11.1.2017 και απεφάσισε τα εξής:

– Κατάθεση στεφάνου

– Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ στην επικήδειο ακολουθία.

– Να τηρηθεί ενός (1΄) λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 14 και 15.1.2017

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου.

Google+ Linkedin