Αν αυτό δεν λέγεται κυνική εκμετάλλευση της τραγωδίας, τότε πως λέγεται κυρία Θελερίτη ;

Το ακούσαμε κι αυτό σε παγκόσμια πρώτη…από την Μαρία Θελερίτη !

«Θα μπορούσαμε με αφορμή τους πρόσφυγες να δούμε και την αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων κτιρίων, να δούμε και την τοπική οικονομία, επειδή υπάρχουν χρήματα από την μεριά τους», τόνισε χαρακτηριστικά η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα  τοπικά ΜΜΕ.

«Έλυσαν πολλά προβλήματα της κρίσης στην τοπική οικονομία…Αυτή η πρόταση συζητείται. Η συζήτηση έχει ανοίξει και με τον Περιφερειάρχη και με τους δημάρχους για να υπάρξει μια βέλτιστη λύση», προσέθεσε η κυρία Θελερίτη μιλώντας  για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος από την ελληνική κυβέρνηση.

Αν αυτό δεν λέγεται κυνική εκμετάλλευση της τραγωδίας, τότε πως λέγεται κυρία Θελερίτη ;

Έμπαση περιπτώσει,εμείς πιστεύουμε ότι ένας υπνάκος,έστω και ολιγόλεπτος, θα ήταν ότι καλύτερο για την βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ…μπας και ξυπνήσει και πάψει να επικαλείται τη δημιουργική λογιστική, ως ευαγγέλιο κοινού μέλλοντος της τοπικής κοινωνίας και των χιλιάδων ανθρώπων που δε θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα,που δε θέλουν να μείνουν σε κανένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο…απλά και μόνο για να εξυπηρετήσουν τις μπίζνες του κάθε  Παπαλάμπρου και την παραβιομηχανία «εξυπηρέτησης» που για δικούς της λόγους  προασπίζεται η κυρία Θελερίτη.

Βεβαίως,ανιχνεύοντας τις πραγματικές προθέσεις και το σκεπτικό της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις λέξεις, θα λέγαμε ότι μιλώντας για αξιοποίηση του προσφυγικού η  κ. Θελερίτη έχει κατά νου και την ταυτόχρονη εργαλειοποίηση  αυτών των ανθρώπων με όρους Κινεζοποίησης ,στο πλαίσιο της εργασιακής ένταξής τους σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες,όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί  στην Πελοπόννησο από τον γενειοφόρο “σοφό” της περιφέρειας.

Έτσι όλοι οι στόχοι επιτυγχάνονται:Και η γκετοποίηση των προσφύγων και οι μπίζνες του κάθε  Παπαλάμπρου και η διάσπαση της εργατικής τάξης, παρέχοντας με φοβερούς όρους εξάρτησης μισοειδικευμένη εργασία η οποία θα στερείται στοιχειώδη εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

 Άξιος ο μισθός σας «κυρία» Θελερίτη…

Google+ Linkedin