Υποδοχή νικητή επιφύλαξε στον Σταματόπουλο ο γενέθλιος τόπος του

Περιοδεία στα Τοπικά Διαμερίσματα της Δημοτικής Ενότητας Φενεού όπου και εξελέγη για πρώτη φορά Δήμαρχος το 2006, πραγματοποίησε την Κυριακή, 19 Μαΐου, ο Δήμαρχος Σικυωνίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων» Σπύρος Σταματόπουλος, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους.

Η περιοδεία ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα από το Τοπικό Διαμέρισμα Ταρσού όπου ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τους ακρίτες του δήμου που τους μετέφεραν τον ενθουσιασμό τους. Συνεχίστηκε με επόμενες στάσεις στα Τοπικά Διαμερίσματα Στενού, Φενεού(Σιβύστας), Πανοράματος, Αρχαίας Φενεού (Καλυβίων), Γκούρας, Μεσινού, Μοσιάς και Ματίου.

Φτάνοντας στο Μεσινό και βλέποντας το συγκεντρωμένο κόσμο που τον περίμενε ο Σπύρος Σταματόπουλος έστειλε μήνυμα νίκης και εξέφρασε την αισιοδοξία για νίκη του συνδυασμού από την πρώτη Κυριακή. Ενθουσιώδες ήταν το κλίμα και στη γενέτειρά του Μοσιά όπου τον περίμενε πολύς κόσμος.

Ο κ. Σταματόπουλος ανέλυσε τις θέσεις του συνδυασμού του και δεσμεύτηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να προσφέρουν ουσιαστικό έργο, με υπευθυνότητα και συνέπεια. Μιλώντας μαζί τους ο κ. Σταματόπουλος παρουσίασε το σύνολο των έργων που ολοκληρώθηκαν μέσα στην πενταετία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε προγραμματισμένα έργα που θα γίνουν το επόμενο διάστημα (Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. ΜΟΣΙΑΣ, κατασκευή εξωτερικών υδραγωγείων Δ.Ε. ΦΕΝΕΟΥ, δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου σε Δημοτικό κτίριο στην Τ.Κ. Μοσιάς, αποκατάσταση ζημιών και βλαβών από πλημμύρες σε υποδομές της Δ.Ε. Φενεού, αναβάθμιση περιοχής Πλατανόβρυσης Τοπικής Κοινότητας Φενεού, συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Τ.Κ. Μεσινού, της Τ.Κ. Μοσιάς και της Τ.Κ. Πανοράματος, έργα αγροτικής οδοποιίας και άλλα).

Τέλος, ευχαρίστησε τους συνδημότες του για την δύναμη που του δίνουν και τους κάλεσε να δώσουν όλοι μαζί τη μάχη των εκλογών για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή.

Google+ Linkedin