Το Κορινθιακό Καρναβάλι 2024 είναι εδώ – «Ζήστε το μαζί μας»

Το Κορινθιακό Καρναβάλι 2024 είναι εδώ – «Ζήστε το μαζί μας»

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε χθες 21 Φεβρουαρίου 2024 ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κορινθίων ,Παναγιώτης Λαμπρινός ,για τις εκδηλώσεις του Κορινθιακού Καρναβαλιού 2024. Ο Αντιδήμαρχος αφού ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς οι οποίοι συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθεί εντέλει το Κορινθιακό Καρναβάλι ανακοίνωσε πως οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη στην Κόρινθο. Ο κ. Λαμπρινός μεταξύ άλλων δήλωσε:

  • Περάσαμε πολλές δυσκολίες και φτάσαμε μέχρι και το σημείο να αναβάλλουμε το Καρναβάλι, όμως οι μεγάλες προσπάθειες της επιτροπής Καρναβαλιού και η καθοριστική συνεισφορά τόσο του ίδιου του Δημάρχου όσο και των άλλων μελών της Δημοτικής Αρχής μας βοήθησαν να προσπεράσουμε τα εμπόδια και να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τις εκδηλώσεις.
  • Εκδηλώσεις όχι μόνο για την πόλη της Κορίνθου αλλά και για την περιφέρεια της.
  • Οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 1700. Πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, σχολεία και σχολές χορού καθώς και λοιποί φορείς που παράγουν πολιτισμό θα συμμετέχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.
  • Κορυφαία στιγμή, η καθιερωμένη καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο της Κορίνθου, το Σάββατο 16 Μαρτίου, μετά τη λήξη της οποίας θα ακολουθήσει συναυλία με την τραγουδίστρια Αναστασία.
  • Αναλυτικά το πρόγραμμα με όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν τόσο την Κόρινθο όσο και τις λοιπές Δημοτικές Κοινότητες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη τύπου του Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Κορινθίων ,Παναγιώτη Λαμπρινού

 

Google+ Linkedin