Την αγορά του Κιάτου επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορινθίας

Την αγορά του Κιάτου επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορινθίας

Την αγορά του Κιάτου επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης,συνοδευόμενος από τα τοπικά στελέχη της Διοικητικής του Επιτροπής , Σωτήρη Σπηλιωτακάρα (Α’ Αντιπρόεδρος) και Ευθύμιο Τάρη (Υπεύθυνος Γ.Ε.Μ.Η. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων).

Η «άτυπη» επίσκεψη έγινε την Τρίτη 2 Ιούνη ,προκειμένου ο πρόεδρος του Επιμελητήριου να αφουγκραστεί δια ζώσης τον παλμό της αγοράς και να αποτυπώσει την γενική εικόνα της μετακορωνοϊό εμπορικής πραγματικότητας στην περιοχή της Σικυώνας.

Μετά την περιηγητική βόλτα στα λιανομάγαζα του εμπορικού πεζόδρομου της Κλεισθένους,όπου συνομίλησε με μικρεμπόρους της παραδοσιακής αγοράς του Κιάτου , ο κ. Πιτσάκης επισκέφθηκε την εταιρεία Lithos που εδώ και χρόνια διαγράφει την δική της πορεία στον χώρο των εκτυπώσεων και την SEVINO ΕΠΕ, όπου ο ιδιοκτήτης και μέλος του ΔΣ του Επιμελητήριου, κ. Θύμιος Τάρης τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις.

Τέλος, με αφορμή την παρουσία του στο Κιάτο, επισκέφθηκε την εταιρεία ΑGRONOVA ΕΠΕ που διατηρεί ο Α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Σπηλιωτακάρας και ενημερώθηκε για την αγορά της κορινθιακής σταφίδας.

‘’Δεν θα σταματήσουμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα όλων των επιχειρηματιών της Κορινθίας. Θέλουμε πολύ αυτός ο δίαυλος επικοινωνίας να κρατηθεί ανοιχτός!’’ δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου στο τέλος της επίσκεψής του.

Google+ Linkedin