Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ιδρύουν ακαδημία μπάσκετ για άπορα παιδιά

Όπως ενημέρωσαν ο Γιάννης κι ο Θανάσης απόψε το όνομα αυτής θα είναι «Antetokounbros Academy» και στόχος θα είναι να βοηθήσει όλα τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ. Η Ακαδημία ιδρύεται σε συνεργασία με το «Eurohoops» και το Ίδρυμα Ωνάση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του ,παρουσία και της μητέρας του Βερόνικα ,βρέθηκαν απόψε στο γήπεδο των Σεπολίων όπου άρχισαν όλα για τον Γιάννη και τους υπόλοιπους κι ο “MVP της Χρονιάς” δεν είχε παρά να δηλώσει πιστός στις ρίζες του.

“Είναι φανταστικά. Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα γινόταν αυτό; Ανατριχιάζω με αυτό που συμβαίνει σήμερα”. “Όσα κι αν καταφέρεις, το θέμα είναι να μη ξεχνάς από πού ξεκίνησες. Θέλω πάντα να ξεκινώ από τα Σεπόλια. Όπως έγινε και πέρυσι, έτσι και φέτος” σχολίασε ο «Greek Freak» αποθεούμενος από χιλιάδες φανς που βρέθηκαν στα Σεπόλια για το τουρνουά Antetokoubros 3on3

Το «Antetokounbros» προσέλκυσε χιλιάδες φιλάθλους, απλό κόσμο που θέλησε να δει από κοντά τον MVP του ΝΒΑ και να απολαύσει μπάσκετ. Ακόμη και στις ταράτσες των πολυκατοικιών βρέθηκαν κάποιοι, για να τον δουν και να χειροκροτήσουν τον κορυφαίο παίκτη του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ !

Google+ Linkedin