Σε κλάματα ξέσπασε ο Αντετοκούνμπο – Η συγκίνηση για τον πατέρα του

Σε κλάματα ξέσπασε ο Αντετοκούνμπο – Η συγκίνηση για τον πατέρα του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και επισήμως ο φετινός MVP του NBA, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα και σκορπώντας χαρά σε εκατομμύρια Ελλήνων σ’ όλο τον κόσμο.

O Greek Freak, μάλιστα, προκάλεσε ρίγος συγκίνησης κατά τη διάρκεια της ευχαριστήριας ομιλίας του, αναφερόμενος στον πατέρα του ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

​Από το πόντιουμ της σχετικής εκδήλωσης του NBA, ο ηγέτης των Μπακς έσπευσε να ευχαριστήσει τον Θεό, την οικογένειά του, τους Έλληνες, τους Νιγηριανούς, την ομάδα του και όλους όσους τον πίστεψαν και τον βοήθησαν.

«Πριν από 2 χρόνια είχα ένα στόχο, να γίνω MVP. Ευχαριστώ τον πατέρα μου, αν και δεν μπορεί να είναι εδώ μαζί μου. Πάντοτε, όταν βρίσκομαι στο παρκέ, θυμάμαι τον πατέρα μου, που μου έλεγε να παίζω πιο σκληρά, ακόμη κι όταν πονούσα» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Ειδική μνεία έκανε και στη μητέρα του: «Ευχαριστώ την απίθανη μητέρα μου. Είναι η ηρωίδα μου από μικρός. Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον σου και δεν μπορείς να πιστέψεις, αν δεν έχεις έναν γονιό».

​«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου. Δεν κερδίζει μόνος του κάποιος 60 αγώνες. Όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν έτοιμοι να έρθουν να πολεμήσουν μαζί μου. Να ευχαριστήσω τους προπονητές μου. Να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του συλλόγου που με πίστεψαν. Ήμουν 18 χρονών από την Ελλάδα όταν με εμπιστεύτηκαν» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Γιάννης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ξεσπώντας σε κλάματα.

https://twitter.com/i/status/1143359286774341633

​Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κανονική διάρκεια του ΝΒΑ, ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής «μέτρησε» κατά μέσον όρο 27,7 πόντους, 12,5 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ, οδηγώντας τους Μπακς στην κορυφή της Ανατολής.

Google+ Linkedin