Στον «αέρα» η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στις Μεγάλες Μέρες της Νεμέας !

Στον «αέρα» η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στις Μεγάλες Μέρες της Νεμέας !

Προχειρολόγοι και γκαφατζήδες αποδείχτηκαν για ακόμα μια φορά οι ελέω Άδωνι νέοι διοικούντες του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Ο άκρατος ρεβανσισμός τους κατά της προηγούμενης – νόμιμα εκλεγμένης – διοίκησης και κυρίως κατά του κ. Παναγιώτη Πιτσάκη αυτή τη φορά τους παρέσυρε να μην καλέσουν τον πρώην πρόεδρο στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και κατά συνέπεια , σύμφωνα με το Άρθρο 14 παρ. 4. του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας , να ακυρωθεί η περί ης ο λόγος συνεδρίαση όπου «στο Παρά 1» επρόκειτο να συζητηθεί η οικονομική συμμετοχή (συγχρηματοδότηση) του Επιμελητηρίου στην συνδιοργάνωση των Μεγάλων Ημερών Νεμέας 2022.

Να υπενθυμίσουμε ότι την συνδιοργάνωση των Μεγάλων Ημερών Νεμέας 2022 φέρεται να έχουν αναλάβει το Επιμελητήριο Κορινθίας με τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας (ΣΟΝ) – σε αντιδιαστολή με την πρόσκληση εγκαινίων που λέει ότι: «Ο Σύνδεσμος Οινοποιιών Νεμέας, ο Δήμος Νεμέας και ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός (ΑΟΣ) Νεμέας σας προσκαλούν , την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, στην έναρξη των Μεγάλων Ημερών της Νεμέας 2022…»

Δηλαδή με αυτό το αλαλούμ που επικρατεί , με το ποιοι τελικά κάνουν τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2022 , η διοργάνωση θα μπορούσε να είχε και ως μουσικό σήμα το γνωστό αντιστασιακό τραγούδι «γιούπι γιάγια» για να κάνουν και ένα διαγωνισμό για το κοινό (με εισιτήριο) για το ποιος τελικά είναι ο φετινός διοργανωτής !

Ας επανέλθουμε όμως στα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στο Επιμελητήριο Κορινθίας από τους γκαφατζήδες που διόρισε ο «μπουμπούκος» να το διοικούν …

Εμείς προφανώς δεν γνωρίζουμε τους λόγους που ο δαίμων του…διαδικτύου ή τα ” δαιμόνια πνεύματα ” της Διοικητικής Επιτροπής διέγραψαν το email του κ. Πιτσάκη από την σχετική λίστα ομαδικής αποστολής των προσκλήσεων προς τα μέλη του Δ.Σ.

Υποθέτουμε βέβαια πως σήμερα ενδεχομένως να πέρναγαν ένα δύσκολο απόγευμα αν χρειαζόταν να εξηγήσουν στον κ. Πιτσακη γιατί βαφτίζουν την οικονομική συμμετοχή – συγχρηματοδότηση του ενός συνδιοργανωτή (του Επιμελητηρίου) επιχορήγηση στον έτερο συνδιοργανωτή ( Σύνδεσμο Οινοποιιών Νεμέας) απεμπολώντας το δικαίωμα να έχουν γνώση , λόγο και διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση της διοργάνωσης.

Γιαυτό εκτιμούμε ότι αυτή η «κουτοπονηριά» καταρρακώνει το κύρος και την αξιοπιστία του Επιμελητηρίου Κορινθίας και γελοιοποιεί την ψευτοδιοίκησή του…που μετέρχεται κόλπα παπατζήδων για να ξαφρίσει τα ταμειακά διαθέσιμα του Επιμελητηρίου.

Βεβαίως , αυτή η καταγέλαστη συνδιοργάνωση καταδεικνύει και την αυτοδιοικητική αφέλεια του δημάρχου Νεμέας , Κώστα Φρούσιου , να εμπιστευτεί του ΣΟΝ που στο μιλητό και χωρίς καμία απόφαση συλλογικού οργάνου έκανε μικροπολιτικές δουλειές του ποδαριού…με το «γυμνό πρίγκιπα» του Επιμελητηρίου.

Δυστυχώς ,αυτή η καταγέλαστη συνδιοργάνωση , επιβεβαιώνει και τις ανησυχίες του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Ανδριανάκου , που στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας μίλησε για τραγικό λάθος της δημοτικής αρχής να αφήσει ένα πετυχημένο θεσμό με κύρος και πανελλήνια αναγνώριση να γίνει «παιχνίδι» στα χέρια προχειρολόγων και γκαφατζήδων…

Google+ Linkedin