Στα βοσκοτόπια των ΤΟΠΣΑ ο Παγώνης «πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη» !

Το θυμάστε το «μεγάλο παραμύθι» του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου με τον βαρύγδουπο τίτλο “Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Προώθηση της Απασχόλησης στο Δήμο Σικυωνίων” ;

Την υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων  την συντόνιζε  αμισθί  ο κ. Παγώνης ;

Ποιοι ήταν οι επιστημονικοί συνεργάτες του και ποια η αμοιβή τους; 

Ο φορέας υλοποίησης των προγραμμάτων είχε την απαραίτητη  διαχειριστική επάρκεια;
Ο δήμαρχος Σικυωνίων όταν προμοτάριζε τις δεξιότητες του  Βασίλη
,τονίζοντας  ότι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι πολύ σημαντικές,γνώριζε  σε ποια golden boys θα πήγαινε το “μπαγιόκο” ή όπως συνηθίζει σκέφτηκε : Καλά, το να κοροϊδέψεις τους ανέργους δεν είναι και σπουδαίο πράγμα. Την τραβάει ο οργανισμός τους την κοροϊδία…

Σε εμπιστευτική αναφορά (δείτε ΕΔΩ) του τεχνικού κλιμακίου της ΕΣΕΕ οι διαπιστώσεις  λένε ότι ο κ. Παγώνης «πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη» !

29.085,12 ευρώ προέβλεψε για την αφεντιά του και αλλά 29.925,00  για την πρώην σύζυγό του,που σύμφωνα με το τεχνικό κλιμάκιο της ΕΣΕΕ έχει ήδη λάβει  26.230,00 ευρώ !

Τουτέστιν αυτή η “μπίζνα κατά της …ανεργίας” θα μπορούσε άνετα να λέγεται “Τοπικό Σχέδιο Δράσης για Προώθηση του παρά στον οικογενειακό κορβανά του προέδρου” !!

Μήπως το 94 % που πριν ένα μήνα επανεξέλεξε τον κ. Παγώνη πρόεδρο – χωρίς φυσικά να έχει  τίποτα κοινό με «εμπόρους προγραμμάτων» – περιμένει μια δημόσια εξήγηση από τον Βασίλη Παγώνη;

Πέρα όμως από την εμπιστευτική αναφορά του τεχνικού κλιμακίου της ΕΣΕΕ και  η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος  “αδειάζει” τον “ισόβιο” πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου (δείτε ΕΔΩ), λέγοντας ότι “αφού έκλεισε τον συνδικαλιστικό του βίο προσπαθεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια με διασπαστικές κινήσεις” !
Εν πάση περιπτώσει,εμείς δεν γνωρίζουμε τις ισορροπίες στην  Ομοσπονδία  των Εμπορικών Συλλόγων για να αξιολογήσουμε την όποια διασπαστική – υπονομευτική κίνηση και προφανώς δεν θα ακολουθήσουμε την γνωστή ρητορική του κ. Παγώνη,γράφοντας για “επιτήδειους της αρπαχτής” και του θώκου…
Ενδεχομένως η φερόμενη διασπαστική – υπονομευτική κίνηση Παγώνη  να απασχολήσει τα νέα μέλη του  διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου του Κιάτου – όσους τουλάχιστον ΔΕΝ  θεωρούν τον εαυτόν τους «γλάστρες» του προέδρου – και με δημόσια τοποθέτησή τους  ίσως εκφράσουν την δική τους  άποψη – θέση  για την εκκολαπτόμενη Ομοσπονδία  by Pagonis….

Σίγουρα όμως  οι διαπιστώσεις του τεχνικού κλιμακίου της ΕΣΕΕ πλήττουν καίρια το κύρος του  Εμπορικού Συλλόγου του Κιάτου,όσο σ“ αυτό  εξακολουθεί να προεδρεύει ο κύριος Βασίλης Παγώνης.
Google+ Linkedin