Σπύρος Καραβάς: Το Ξυλόκαστρο την επόμενη τετραετία αλλάζει!

Σπύρος Καραβάς: Το Ξυλόκαστρο την επόμενη τετραετία αλλάζει!

Προγραμματικών δεσμεύσεων συνέχεια αλλά και καλές πρακτικές συμμετοχικού σχεδιασμού ανακοίνωσε , μέσα από τα social media , ο υποψήφιος δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Σπύρος Καραβάς , απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα για την διαμόρφωση ανοιχτού «εργαστηρίου» πολιτών , ώστε με τις ιδέες του να συμβάλει  στην αναγέννηση της ταυτότητας της κοσμοπολίτισσας  πρωτεύουσας της Δυτικής Κορινθίας.

Διαβάστε την προγραμματική δέσμευση του κ. Σπύρου Καραβά , όπως ακριβώς διατυπώθηκε με την δημόσια κοινοποίησή της στα social media

Το Ξυλόκαστρο την επόμενη τετραετία αλλάζει!

Μετατρέπεται σε μια πόλη με περισσότερους κοινόχρηστους, φιλικότερη σε νέα ζευγάρια και παιδιά και ομορφότερη σε κάθε γωνιά της!

Ο χώρος ανάμεσα στην Νοταρά, την Σ. Τσαγρή και Τουμπανάκη με τα κυπαρίσσια και την γενικότερη εικόνα απαξίωσης ανατολικά του συγκροτήματος των σχολείων δεσμεύεται πολεοδομικά, τροποποιείται το σχέδιο πόλεως και απαλλοτριώνεται!

Στην έκταση αυτή προτείνεται η κατασκευή νέας πλατείας, parking, χώρου πρασίνου, μικρό θεατράκι και παιδική χαρά, με διευθετήσεις των δρόμων Τουμπανάκη (αδιέξοδος) και Σ. Τσαγρή (εν έτει 2023 χωματοδρόμος…) που τόσο έχει ανάγκη το ανατολικό Ξυλόκαστρο!

Στη σελίδα του συνδυασμού μας https://orizontes-dimiourgias.gr από την Δευτέρα 24 Ιουλίου και μέχρι τις εκλογές περιμένουμε ιδέες και προτάσεις για την μεγάλη αυτή ανάπλαση!

Όλοι μαζί αλλάζουμε τον δήμο μας!

Google+ Linkedin