Σκηνικό «Βαβέλ» μέχρι να κάτσει η μπίλια…ξανά-μανά συνεδριάζει ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου !

Για γέλια και για κλάματα ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου…

Υπό το βάρος της επιστολής Φλαμπουράρη (διαβάστε ΕΔΩ) που πρόσφατα κοινοποιήθηκε στους Δήμους της Πελοποννήσου,αναφορικά με το εκπονούμενο ΠΕΣΔΑ,αλλά και το χθεσινό “τελεσίγραφο” Τατούλη (διαβάστε ΕΔΩ) προς διαφωνούντες δημάρχους…η εκτελεστική Επιτροπή του  ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου συγκαλεί νέα συνεδρίαση για την Τρίτη 2 Αυγούστου,με πρώτο θέμα : Να ξανακούσουν  με νηφαλιότητα… την απομαγνητοφώνηση του ΔΣ που διεξήχθη στις 18-7-2016 !

Στη συνέχεια…
Αφού συζητήσουν για τις παραπάνω επιστολές των Φλαμπουράρη & Τατούλη, προκειμένου να προχωρήσουν στη  σύνταξη του τελικού κειμένου της απόφασης για το εκπονούμενο ΠΕΣΔΑ…
Θα αποφασίσουν αν τελικά όσα ακούστηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση της 18-7-2016 ειπώθηκαν έχοντας πλήρη συνείδηση της  διαμορφωμένης κατάστασης !
Βεβαίως το τελικό κείμενο της απόφασης δεν μπορεί να αποκλίνει από τους σχεδιασμούς Φλαμπουράρη και Τατούλη,γιατί τότε…
Ο ΦΟΔΣΑ θα ξανα – συγκαλέσει αλλεπάλληλες συνεδριάσεις μέχρις ότου κάτσει η μπίλια σε συναινετικές και συνθετικές λύσεις,που ασφαλώς θα ικανοποιούν όλους τους εμπλεκόμενους στη κερδοφόρα μπίζνα με τα σκουπίδια της Πελοποννήσου!!

Παναγιώτης Νίκας : Κωμικοτραγικές διαστάσεις λαμβάνει η διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελ/σο
«Κωμικοτραγικές διαστάσεις λαμβάνει πλέον η ιστορία με τη διαχείριση απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, αφού η περίφημη και μάλιστα ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ γίνεται αντιληπτή από τον καθένα όπως ο ίδιος νομίζει, ή όπως του αρέσει. Οι Δήμαρχοι δε συμφωνούν για το τι αποφασίστηκε, ο Περιφερειάρχης είναι κατηγορηματικός ότι αποφασίστηκε ΣΔΙΤ και ο Υπουργός Επικρατείας κύριος Φλαμπουράρης κάνει τη δική του προσέγγιση, χωρίς όμως να του έχει αποσταλεί ακόμα το επίσημο έγγραφο της απόφασης. Ενώπιον αυτής της «Βαβέλ» συνέρχεται και πάλι το Δ.Σ. ΦΟΔΣΑ την προσεχή Τρίτη, με προφανή σκοπό να «αποφασίσει για το τι έχει αποφασιστεί»… Ο Υπουργός Επικρατείας έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ, η οποία και κοινοποιήθηκε στους Δήμους.»
Google+ Linkedin