Σαν έτοιμος από καιρό ο Θανάσης Μανάβης ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα

Σαν έτοιμος από καιρό ο Θανάσης Μανάβης ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα

Σαν έτοιμος από καιρό ο Θανάσης Μανάβης παρουσίασε , χθες , στα τοπικά ΜΜΕ τους βασικούς άξονες που θέτει η παράταξή του ως προτεραιότητα ,προκειμένου να δώσει «Νέα Πνοή» στο  δήμο Βέλου – Βόχας και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Ο κ. Μανάβης αναφέρθηκε επίσης στην πορεία που διέγραψε ο συνδυασμός του το προηγούμενο διάστημα, με την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στις παθογένειες της απερχόμενης δημοτικής αρχής που , όπως είπε , κατέστησαν τον δήμο Βέλου – Βόχας «φτωχό συγγενή», σε ό,τι αφορά τα ανταγωνιστικά Ευρωπαϊκά Προγράμματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Εν συνεχεία ο λόγος δόθηκε σε στελέχη της Νέας Πνοής (δημοτικούς συμβούλους) που αναφέρθηκαν σε θεματικούς τομείς του προεκλογικού προγράμματος και έδωσαν το στίγμα ότι η αυτοδιοικητική πρόταση Μανάβη είναι κοινό δημιούργημα όλων των στελεχών της παράταξης και όχι μόνο ενός.

Η συνέντευξη Τύπου έκλεισε με ερωτήσεις των δημοσιογράφων που έβγαλαν ειδήσεις…και το κυριότερο επικαιροποίησαν την δημοκρατική κουλτούρα του κ. Μανάβη , που για μια ακόμα φορά απέδειξε πως όχι μόνο δεν αποφεύγει την διαδραστικότητα μιας συνέντευξης Τύπου αλλά αντιλαμβάνεται ότι η αντιμετώπισης των ερωτήσεων έχει γίνει θεμελιώδες προτέρημα για τα δημόσια πρόσωπα.

Δείτε το video της Συνέντευξης Τύπου από το κανάλι του δημοσιογραφικού portal korinthos tv στο youtube

Google+ Linkedin