Προκόπης Ντερτιλής : “τα μαλλιά έχουν ζωή και μπορώ να της δώσω φως, σχήμα και χρώμα!!”

Προκόπης Ντερτιλής : “τα μαλλιά έχουν ζωή και μπορώ να της δώσω φως, σχήμα και χρώμα!!”

Όταν το πάθος για την κομμωτική και το grooming αποτελεί οικογενειακή υπόθεση και παράδοση… γεννιούνται χώροι όπως το Barber shop Prokopis ,στην καρδιά της Κορίνθου. Κάτι δηλαδή σαν αντρική λέσχη, όπου μαζί με την περιποίηση που θα δεχτεί ο πελάτης , βρίσκει και ένα απόλυτα χαλαρωτικό και ευχάριστο περιβάλλον με ρετρό αισθητική για να συναναστραφεί κόσμο και να ανταλλάξει απόψεις.

Το Barber shop Prokopis είναι ένα σύγχρονο μπαρμπέρικο όχι ψεύτικης «πολυτελείας» αλλά υψηλής αισθητικής ,που επαναφέρει στη μνήμη θύμισες παλιές…

Ο ιδιοκτήτης του κ. Προκόπης Ντερτιλής  είχε από μικρός το ταλέντο με το ψαλίδι… αρκεί να δει το σχήμα του προσώπου σας, για να γίνουν όλα (κούρεμα – χτένισμα – ξύρισμα) ολόσωστα ! 

Η φιλοσοφία του Barber shop Prokopis διέπεται άλλωστε από τον χρυσό κανόνα του καλού κουρέα: «Σεβασμός και προσήλωση στις ανάγκες και το στυλ του κάθε άντρα ξεχωριστά», όπως του αξίζει.

Όντας κουρέας τρίτης γενειάς,ο  Προκόπης  νιώθει δικαιωμένος που προτίμησε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα  – ακόμη και σε καιρό κρίσης – και αυτό το μεράκι για το αντρικό grooming το νιώθουν όλοι όσοι τον εμπιστεύονται σταθερά. 

Με το πέρασμα του χρόνου συνειδητοποιώ και επιβεβαιώνω ότι το ένστικτο μου να ακολουθήσω την τέχνη της κομμωτικής ήταν πραγματικά αλάνθαστο, ενώ η αγάπη μου γι’ αυτήν όχι μόνο δεν εξαντλείται, αλλά μεγαλώνει μέρα με τη μέρα”,μας εξομολογείται ο κ. Ντερτιλής  και συνεχίζει : “τα μαλλιά έχουν ζωή και μπορώ να της δώσω φως, σχήμα και χρώμα!!”

Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι το Barber shop Prokopis  έχει πλέον οπαδούς, όχι απλούς πελάτες.

 

Google+ Linkedin