Πισωγύρισμα για την Εθνική το 1-1 με τη Γεωργία

Πισωγύρισμα για την Εθνική το 1-1 με τη Γεωργία

Η εθνική ομάδα επέστρεψε, για επίσημο παιχνίδι προκριματικής φάσης, ύστερα από 46 χρόνια στην Τούμπα. H χαμένη στο χρόνο παρουσία της καταγράφηκε το 1975 όταν αντιμετώπισε και επικράτησε άνετα με 4-0 της Μάλτας. Όμως, άλλο το τότε κι άλλο το σήμερα…

Στραβοπάτημα για την Εθνική απέναντι στη Γεωργία στην Τούμπα, αφού το 1-1 περιορίζει τις ελπίδες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.
Η ομάδα του Φαν’τ Σχιπ  εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και παρά το γεγονός ότι ευτύχισε με αυτογκόλ δώρο του Κακαμπάτζε στο 76’, έδωσε την ευκαιρία στον «δαίμονα» Κβαρατσκέλια να τιμωρήσει την αδράνεια της.

Με την ισοπαλία αυτή, επί της ουσίας η Εθνική χάνει το πλεονέκτημα που πήρε κόντρα στην Ισπανία πριν από επτά βράδια στη Γρανάδα, με τη Σουηδία και τους «φούριας ρόχας» να έχουν πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα από νωρίς στον όμιλο.

MVP: Μακράν και με διαφορά κορυφαίος του ματς ο Κβαρατσκέλια. Ο Γεωργιανός εξτρέμ σε κάθε του επαφή έκανε άνω κάτω την ελληνική άμυνα, ενώ με το γκολ του πλήγωσε την Ελλάδα και χάρισε στην ομάδα του τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (42′ Μαυρίας), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης (86′ Σιώπης), Φορτούνης, Μπακασέτας (70′ Μασούρας), Τζόλης (46′ Λημνιός), Παυλίδης (70′ Γιακουμάκης).

Γεωργία: Λορία, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσια, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουρτιζάνια (74′ Γκβίλια), Λομπχανίτζε (84′ Τζιγκαούρι), Κιταϊσβίλι (84′ Κβεβκεσκίρι), Κβαρατσχέλια, Ζιβζιβάτζε (63′ Κβιλιτάβια).

Google+ Linkedin