Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Κορινθίας στηρίζει τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Κορινθίας στηρίζει τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Κορινθίας στηρίζει το κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου για την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στη χώρα μας.

Είμαστε στο πλευρό των χιλιάδων οικογενειών που έχασαν το σπίτι τους ,το εισόδημα τους εξαιτίας της έλλειψης μέτρων αντιπυρικής προστασίας, με επίκεντρο τη πρόληψη, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων.

Την επόμενη μέρα από τις πυρκαγιές πρέπει να έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στην ολόπλευρη στήριξη των πληγέντων των χιλιάδων λαϊκών οικογενειών που έχασαν το σπίτι τους ,το εισόδημα τους.

Ο λαός όμως, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που θα περιφρουρήσουν στη προστασία του τόπου μας, με τη διεκδίκηση των αναγκαίων υποδομών και μέσων έστω και τώρα για να αποτραπεί μια καινούργια τραγωδία.

Με διεκδίκηση να μην προχωρήσουν επενδυτικά σχέδια της λεγόμενης “πράσινης ανάπτυξης” πάνω στα καμένα. Να προχωρήσουν τα κρίσιμα και αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα ιδιαίτερα στις πληγείσες περιοχές.

Με δυνάμωμα της αλληλεγγύης στις οικογένειες που δοκιμάζονται με συλλογή των απαραίτητων μέσων διαβίωσης τους και με διεκδίκηση ουσιαστικών μέτρων στήριξης των πληγέντων. 

Καμία επανάπαυση. Αυτή τη φορά ο ελληνικός λαός δε πρέπει να ξεχάσει τις εγκληματικές ευθύνες όλων διαχρονικά των κυβερνήσεων.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
siykor@yahoo.gr

Google+ Linkedin