Ο Σπύρος Καραβάς στη συμβολική σύσκεψη δημάρχων στο Άστρος Κυνουρίας

Ο Σπύρος Καραβάς στη συμβολική σύσκεψη δημάρχων στο Άστρος Κυνουρίας

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για τα 200 χρόνια απ’ την σύγκληση της «Β΄ εν Άστρει Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων» , παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  Σπύρος Καραβάς, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη, εκπροσωπώντας τον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στη συμβολική σύσκεψη δημάρχων, που οι περιοχές τους συμμετείχαν στην ιστορική Εθνοσυνέλευση. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Απριλίου, στην αίθουσα του Ιδρύματος “Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη” , στο Άστρος Κυνουρίας.

Ο κ. Καραβάς με δημόσια δήλωσή του στα social media χαιρέτισε το ιστορικό γεγονός, υπογραμμίζοντας και την σπουδαία προσφορά των Νοταράδων στον αγώνα.

« Χαιρετίζουμε ως Ξυλοκαστρίτες και Ευρωστίνιοι τις σπουδαίες επετειακές εκδηλώσεις των 200 ετών από τις εργασίες της Β’ Εθνοσυνέλευσης του Άστρους (29 Μαρτίου-18 Απριλίου 2023), αλλά και ως απόγονοι των Νοταράδων με την σπουδαία προσφορά στον αγώνα και του Παναγιωτάκη Γεραρή από την ιστορική Ζάχολη με την ανδρεία του στη Μάχη των Μαύρων Λιθαρίων και αλλού.
Ο Πανούτσος Νοταράς από τα Τρίκαλα μας συμμετείχε στις εγασίες της συνέλευσης, ενώ διετέλεσε και πρώτος πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων!
Συγχαρητήρια στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας!»

Google+ Linkedin