Ο Σπύρος Καραβάς δεσμεύεται για την ανακατασκευή και επανάχρηση των αποθηκών Φραντζή σε Πολιτιστικό Κέντρο

Ο Σπύρος Καραβάς δεσμεύεται για την ανακατασκευή και επανάχρηση των αποθηκών Φραντζή σε Πολιτιστικό Κέντρο

Με επίκεντρο τον πολιτισμό και την σύνδεσή του με την τουριστική υπεραξία που μπορεί να προσδώσει στον κοσμοπολιτικό δήμο της Δυτικής Κορινθίας , με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για την τοπική οικονομία, ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Καραβάς δεσμεύεται για την ανακατασκευή και επανάχρηση των αποθηκών Φραντζή σε Πολιτιστικό Κέντρο και κατά μια έννοια φωτογραφίζει έναν από τους βασικούς πυλώνες που θα στηριχθούν οι «Ορίζοντες Δημιουργίας» της νέας δημοτικής αρχής Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Διαβάστε την προγραμματική δέσμευση του κ. Σπύρου Καραβά , όπως ακριβώς διατυπώθηκε με την δημόσια κοινοποίησή της στα social media

“Αφήνουμε πίσω ότι μας πληγώνει

Γκρεμίζουμε το χθες, όλοι μαζί διαμορφώνουμε

ένα καλύτερο αύριο για τον δήμο μας!

Στην επόμενη δημοτική θητεία κατασκευάζουμε στις ερειπωμένες αποθήκες Φραντζή το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ που χρειάζεται η πόλη μας, ένα εμβληματικό κτίριο αντάξιο των προσδοκιών μας!

Με επίκεντρο το Νέο Πολιτιστικό Κέντρο των αποθηκών Φραντζή και όχημα τον Νέο Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του δήμου αναδιαμορφώνουμε την πολιτιστική ταυτότητα μας, επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο με μεγάλες εκδηλώσεις και επιτυγχάνουμε την πολυπόθητη εξωστρέφεια και επισκεψιμότητα που τόσο χρειαζόμαστε ως τόπος ευλογημένος!

Θέλουμε έναν άλλο δήμο

και θα το πετύχουμε όλοι μαζί!”

Google+ Linkedin