Ο Παναγιώτης Πιτσάκης κεντρικός ομιλητής στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 85ης ΔΕΘ

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης κεντρικός ομιλητής στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 85ης ΔΕΘ

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 85ης ΔΕΘ, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης , κάνοντας διαρκώς πράξη την εξωστρέφεια, συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα με θέμα: «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας».

Η ημερίδα έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής (10:30 – 12:30) στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» (Αίθ. Β) και διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) , με την παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστου Δήμα, της Γενικής Γραμματέας Βιομηχανίας κας Θέμιδας Ευτυχίδου και του καθηγητή ηλεκτρονικού επιχειρείν στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιου Δουκίδη .

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή και η προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην φετινή 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όσον αφορά το εμπορικό της περίπτερο, γίνεται μέσω κοινού Περιπτέρου των πέντε επιμελητηρίων της περιοχής (Περίπτερο 13 Stand 15 ) , όπου παρουσιάζεται η Πελοπόννησος της παραγωγής και της δημιουργίας με τα εξαιρετικά μεσογειακά προίόντα της, όπως το ελαιόλαδο και τα κρασιά της.

Δείτε το Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων της 85ης ΔΕΘ.

Google+ Linkedin