Ο Δήμος Σικυωνίων θα υλοποιήσει και φέτος το Πρόγραμμα «Άθληση για Όλους»

Ο Δήμος Σικυωνίων θα υλοποιήσει και φέτος το Πρόγραμμα «Άθληση για Όλους»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σικυωνίων εγκρίθηκε και για τη χρονιά 2019-2020 μεταξύ των Δήμων της χώρας που θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους». Είναι η έκτη  συνεχής χρονιά που ο Δήμος Σικυωνίων εξασφάλισε όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων, που στόχο έχουν τη δια  βίου άθληση στο πλαίσιο της ουσιαστικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου του πολίτη. 

Τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί είναι «Άθληση και Παιδί» και «Άθληση και Γυναίκα» και οι δημότες του Δήμου Σικυωνίων θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα άθλησης με πολύ χαμηλό κόστος. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες για τις εγγραφές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοιν. Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου, τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια). 

*Τα προγράμματα «Άθληση για Όλους», ξεκινώντας το 1983 με την ονομασία «Μαζικός Λαϊκός Αθλητισμός», καλούν όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας και ικανότητας να συμμετέχουν ελεύθερα σε κάθε αθλητική δραστηριότητα ή ακόμα και να ανακαλύπτουν νέες, απολαμβάνοντας έτσι την χαρά της άθλησης και της δημιουργίας.

Σήμερα, τα προγράμματα Μαζικής άθλησης υλοποιούνται με μεγάλη επιτυχία, σε 614 Δήμους και Κοινότητες και είναι κατανεμημένα σε γενικά, ειδικά, πρότυπα και καινοτόμα αλλά και διαφοροποιημένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις και ικανότητες των συμμετεχόντων.

Google+ Linkedin