Ο Δήμαρχος Σικυωνίων εντείνει τις επαφές του με τους πολίτες

Σε Πάσιο, Διμηνιό και Κάτω Διμηνιό περιόδευσε την Τρίτη 14 Μαΐου ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων», Σπύρος Σταματόπουλος, συνοδευόμενος από δημοτικούς και τοπικούς υποψηφίους συμβούλους.

Ο Δήμαρχος Σικυωνίων απευθυνόμενος στους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων παρουσίασε το σύνολο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και έκανε εκτενή αναφορά στα μείζονα έργα που ολοκληρώθηκαν μέσα στην πενταετία. Όπως είπε, η δημοτική αρχή έδωσε βαρύτητα στα μεγάλα προβλήματα που βιώνει ο πολίτης σήμερα, έθεσε στόχους που κατάφερε με επιμονή και συνεχή προσπάθεια να υλοποιήσει και δήλωσε ικανοποιημένος αφού σημαντικά έργα υποδομών και έργα ανάπτυξης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων φέρουν την υπογραφή του.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος, σε μια ειλικρινή συζήτηση με τους συνδημότες του, άκουσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους και επεσήμανε για μια ακόμη φορά ότι στις προτεραιότητές του θα είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί  στο υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό από την Δ.Ε. Στυμφαλίας που τρέχει για πρώτη φορά στις βρύσες χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών της πόλης του Κιάτου και των όμορων χωριών Κάτω Διμηνιού, Πασίου και Μουλκίου.

Χαρακτηρίζοντας το 2019 ως έτος ορόσημο για τον Δήμο Σικυωνίων, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή έκβαση των ενεργειών και διεκδικήσεων της Δημοτικής Αρχής που έχει ως αποτέλεσμα μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες .

Φιλικός, απλός, ανθρώπινος και αληθινός  παρέθεσε τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματός  του για τις τοπικές κοινότητες που επισκέφθηκε και ζήτησε την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης των συνδημοτών του, δεσμευόμενος πάντα πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να προσφέρουν ουσιαστικό έργο, με υπευθυνότητα και συνέπεια στην επόμενη τετραετία.      

Google+ Linkedin