Ο Βλάσης Τσιώτος απαντά σε τοπικό δημοσίευμα για το γήπεδο του Ξυλοκάστρου

Ο Βλάσης Τσιώτος απαντά σε τοπικό δημοσίευμα για το γήπεδο του Ξυλοκάστρου

Με δημόσια τοποθέτησή του στα social media ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,Βλάσης Τσιώτος,θέτει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση σε ότι αφορά τοπικό δημοσίευμα για το γήπεδο «Σωτήρης Αγγελόπουλος» και αφού υπενθυμίζει ότι οι αθλητικές υποδομές είναι θέμα σχεδιασμού και συνεχούς διεκδίκησης,με την πείρα και την ευαισθησία του αθλητάνθρωπου δεσμεύεται ότι στόχος αυτής της δημοτικής αρχής είναι να δημιουργηθούν ανάλογες αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλο το εύρος το Δήμου.

Η δημόσια τοποθέτηση του δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,Βλάση Τσιώτου :

“Η αγωνία και η δίκαιη αγανάκτηση οδηγούν κάποιες φορές σε λανθασμένες εκτιμήσεις και άδικες κατηγορίες. Ο γνωστός σε όλη την πόλη μας κ.Κώστας Φωτόπουλος οδηγούμενος από την τεράστια αγάπη του για το ποδόσφαιρο της πόλης μας και την δικαιολογημένη αγωνία του για την πράγματι πολύ άσχημη κατάσταση του ποδοσφαιρικού γηπέδου « Σωτήρης Αγγελόπουλος», αδικεί άθελα του τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να αποκτήσει η πόλη μας τις ποδοσφαιρικές υποδομές που της αξίζουν. Οι προσπάθειες αυτές ίσως δεν έχουν γίνει τόσο γνωστές και αυτή την αστοχία θα διορθωθεί με τα παρακάτω.

Το γήπεδο « Σωτήρης Αγγελόπουλος» πρόκειται να συντηρηθεί άμεσα καθώς η δημοπράτηση του έργου έγινε πριν λίγο καιρό με χρηματοδότηση από πόρους του Δήμου η οποία είχε εξασφαλιστεί από την περσινή χρονιά. Έτσι οι εργασίες ξεκινούν άμεσα και την νέα αγωνιστική περίοδο το γήπεδο θα είναι στην κατάσταση που πρέπει.

Πριν ένα μήνα περίπου εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση 600.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κατασκευή νέου γηπέδου στον χώρο του παλαιού γηπέδου του ΗΡΑΚΛΗ. Έτσι με την ολοκλήρωση και του έργου αυτού η πόλη μας θα διαθέτει δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα για τις ανάγκες των τοπικών ομάδων.

Ο Δήμος μας είναι ένας και ενιαίος και διεκδικούμε πόρους για αθλητικούς χώρους σε όλη την έκτασή του από κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης. Από την Περιφέρεια, τα αρμόδια Υπουργεία, το ΕΣΠΑ κτλ. Έτσι πρέπει όλοι να αισθανόμαστε περήφανοι όταν ανακοινώνεται ένα νέο αθλητικό έργο, οπουδήποτε στον Δήμο μας χωρίς τοπικιστικά ανακλαστικά. Ο στόχος είναι αθλητικές εγκαταστάσεις παντού, στο Ξυλόκαστρο, στο Δερβένι, στη Λυκοποριά, στα Ροζενά, στο Μελίσσι, στη Συκιά, στα Καρυώτικα, στο Καμάρι,στα Τρίκαλα κτλ ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής.

Υπομονή, εμπιστοσύνη και ομοψυχία λοιπόν για τον κοινό στόχο.”

Google+ Linkedin