Οι… «σύντροφοι» του Κυριάκου

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον περιστατικό  έγινε στο συνέδριο του “Κινήματος Αλλαγής” όταν άρχισε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα:

Ανεβαίνει στο βήμα του συνεδρίου του “Κινήματος Αλλαγής” ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και αποκαλεί τους συνέδρους «σύντροφοι και συντρόφισες»,αλλα γενικά δεν χειροκροτήθηκε…

Ανεβαίνει στο βήμα του συνεδρίου του “Κινήματος Αλλαγής” ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ξεκινά την ομιλία του ,λέγοντας :«Εγώ δεν θα σας αποκαλέσω σύντροφους και συντρόφισες …». Σταματά για λίγο χειροκροτούμενος και συνεχίζει :«όπως ο Καμμένος που αποκάλεσε συντρόφους τους Συριζαίους…» Γίνεται χαμός από χειροκροτήματα !

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέληξε την ομιλία του λέγοντας ότι «δεν είμαι εγώ ασφαλώς αυτός που θα σας υποδείξει πώς θα κινηθείτε. Αλλά αυτό που θέλω να πω σήμερα είναι ότι η Νέα Δημοκρατία αμέσως μετά τις επόμενες εκλογές θα επιδιώξει μια ευρεία πολιτική συναίνεση για όλα τα μεγάλα προβλήματα του τόπου. Γιατί η νέα Ελλάδα μας χρειάζεται όλους και γιατί πρέπει να θεμελιώσουμε μια νέα πολιτική κουλτούρα σεβασμού και συνεργασιών».

Google+ Linkedin