Ξενοδόχοι Ξυλοκάστρου : Μαζί με τον Δήμο διαμορφώνουμε με υπευθυνότητα ένα ασφαλές μέρος για διακοπές

Ξενοδόχοι  Ξυλοκάστρου : Μαζί με τον Δήμο διαμορφώνουμε με υπευθυνότητα ένα ασφαλές μέρος για διακοπές

0%

Το Ξυλόκαστρο διαθέτει μεγάλες και πανέμορφες παραλίες, γαλάζιες σημαίες και μια δαντελωτή ακτογραμμή χιλιομέτρων ικανή να φιλοξενήσει επισκέπτες, που ψάχνουν ηρεμία και απομόνωση αλλά και ένα μέρος, όπου οι κανόνες και τα μέτρα τήρησης των αποστάσεων τηρούνται εύκολα και αποτελεσματικά.

Ο Δήμος μας μέχρι σήμερα έχει προστατεύσει με εξαιρετική επιτυχία την ασφάλεια των Δημοτών με σειρά από πρωτοβουλίες, που αναμένεται να επεκταθούν διαφυλάσσοντας και την ασφάλεια των επισκεπτών του καλοκαιριού.

Τα ξενοδοχεία μας θα εφαρμόσουν και θα πιστοποιηθούν για την τήρηση αυστηρότατων πρωτοκόλλων για τη διαφύλαξη της υγιεινής και της ασφάλειας των επισκεπτών, στα πρότυπα των διεθνών ξενοδοχειακών κολοσσών. Η διαδικασία είναι πολύπλοκη, επίπονη και με τεράστιο διαχειριστικό και οικονομικό κόστος, που είναι όμως επιβεβλημένο κάτω από τις παρούσες συνθήκες. Οι επισκέπτες μας θέλουμε να τύχουν των αυστηρότατων μέτρων ασφαλείας, που μόνο διεθνείς ξενοδοχειακοί κολοσσοί έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν στους πελάτες τους, ενώ ταυτόχρονα θα διαμένουν στα γνώριμα και αγαπημένα τους ξενοδοχεία με σαφώς μικρότερες πιθανότητες ατυχήματος, σε ένα εξαιρετικό φυσικό τοπίο, θα κολυμπούν στις τεράστιες, απλωμένες και πανέμορφες παραλίες στο Ξυλόκαστρο (στη Συκιά, στο Μελίσσι, στο Καμάρι, στο Λουτρό, στη Λυκοποριά και το Δερβένι) και θα απολαμβάνουν το μοναδικό ορεινό τοπίο των Τρικάλων και της ορεινής ζώνης του Δήμου μας.

Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς, χωρίς καράβια και αεροπλάνα, χωρίς σοβαρά έξοδα μετακίνησης, χωρίς συνωστισμό σε στριμωγμένες παραλίες, χωρίς τον κίνδυνο από τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Ανέμελα, ήσυχα, με επίγνωση του κινδύνου αλλά με προφυλάξεις, υπερβάλλουσα και επιβεβλημένη μέριμνα.

Τα μικρά πανέμορφα, πεντακάθαρα και νεόκτιστα ξενοδοχεία μας θα ανοίξουν δειλά τις πόρτες τους προσφέροντας γαλήνη, ένα εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον και κυρίως πρωτόκολλα anti-virus στους λίγους εκλεκτούς και αγαπημένους πελάτες μας. Πληροφορίες για τα πρωτόκολλα ασφαλείας, προτάσεις και προσφορές θα βρείτε σύντομα στις ιστοσελίδες μας.

Ας ζήσουμε μαζί αυτό το πρωτόγνωρο καλοκαίρι. Προγραμματίστε τις διακοπές σας με ασφάλεια και γνώση.

ΠΗΓΗ

Google+ Linkedin