Μύδροι Τατούλη για το «επετειακό φιάσκο» Νίκα

Μύδροι Τατούλη για το «επετειακό φιάσκο» Νίκα

«Ο κ.Νίκας σε μία καταθλιπτική εκδήλωση που θύμιζε την προσωπική του μιζέρια, παρουσίασε τις προσωπογραφίες που ο ίδιος παρήγγειλε και τοποθέτησε σε αίθουσα του κτηρίου που στεγάζεται η Περιφέρεια σαν να παραδίδει μαθήματα(!) σε μαθητές του Δημοτικού σχολείου…!! » , αναφέρει σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η περιφερειακή παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» και ο επικεφαλής της , Πέτρος Τατούλης , ζητώντας παράλληλα να συγκληθεί άμεσα το Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των Επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 Χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, έτσι ώστε να μην επαναληφθεί και να ξεχαστεί αυτή η «ασχήμια» …

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πελοπόννησος συνέβαλε καθοριστικά στην Επανάσταση του 1821 και αποτέλεσε αναμφίβολα το κέντρο της. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε την υποχρέωση και την ευθύνη να προετοιμαστεί έτσι όπως αρμόζει στο Μοριά για να τιμήσει την Επέτειο των 200 Χρόνων της Επανάστασης.

Σήμερα 25η Μαρτίου 2021 γιορτάζουμε τα 200 Χρόνια της πιο σημαντικής ημερομηνίας στην ιστορία της Νεότερης Ελλάδας, μια ημερομηνία αφετηρία της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Με προσωπική ευθύνη του Περιφερειάρχη κ.Παναγιώτη Νίκα, σήμερα στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην ιστορική και ηρωική Τριπολιτσά αντί να ζήσουμε στιγμές περηφάνειας και συγκίνησης, ζήσαμε στιγμές απόλυτης ντροπής. Nτροπή απέναντι στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία του Έθνους μας, ντροπή απέναντι στον ηρωικό Μοριά. 

Ο κ.Νίκας σε μια εκδήλωση «παρωδία» παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, ξεφτίλισε το θεσμό που υπηρετεί και υποβάθμισε το ρόλο της Πελοποννήσου, την οποία μετέτρεψε από κύριο πρωταγωνιστή σε «φτωχό συγγενή».  

Σε μία καταθλιπτική εκδήλωση που θύμιζε την προσωπική του μιζέρια, παρουσίασε τις προσωπογραφίες που ο ίδιος παρήγγειλε και τοποθέτησε σε αίθουσα του κτηρίου που στεγάζεται η Περιφέρεια σαν να παραδίδει μαθήματα(!) σε μαθητές του Δημοτικού σχολείου…!!

Μετά το σημερινό «φιάσκο» σε μια μεγάλη μέρα τιμής και δόξας για το Ελληνικό Έθνος, καλούμε τον κ.Νίκα να σταματήσει να ντροπιάζει και να ξεφτιλίζει την Πελοπόννησο. 

Μετά τη σημερινή απόδειξη για την πλήρη ανικανότητα του να διαχειριστεί τόσο σοβαρά θέματα, τον καλούμε εδώ και τώρα να σταματήσει τον κατήφορο που μας οδηγεί. 

Ζητάμε να συγκληθεί άμεσα το Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των Επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 Χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, έτσι ώστε να μην επαναληφθεί και να ξεχαστεί αυτή η «ασχήμια» που είδαμε σήμερα. Απαιτείται αίσθημα Εθνικής και Πατριωτικής Ευθύνης έτσι ώστε όλοι μαζί να μεριμνήσουμε, όσο υπάρχει ακόμα καιρός, για τη διοργάνωση εκδηλώσεων αντάξιων του ιστορικού Μοριά και των Ηρώων του.

Υγ. Η αντίληψη του κ.Νίκα ότι το κτήριο της Εθνάρχου Μακαρίου αποτελεί «ιδιοκτησία» του και μπορεί να προσκαλεί μόνο τους προσωπικούς του γραμματείς και συμβούλους, αποκλείοντας τους θεσμικούς εκπροσώπους του Περιφερειακού Συμβουλίου, αποδεικνύει ακόμη μία φορά τον αυταρχισμό και την αλαζονεία του.      

Google+ Linkedin