Με συγκίνηση, αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Πιστεύο στον γενέθλιο τόπο του

Με συγκίνηση, αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Πιστεύο στον γενέθλιο τόπο του

Στον γενέθλιο τόπο του, τα Μποζικά (και ενώ είχε ήδη περιοδεύσει σε Τιτάνη, Γονούσα και Παραδείσι), ολοκλήρωσε χθες, Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023, το προεκλογικό οδοιπορικό του στα χωριά του δήμου Σικυωνίων, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πιστεύος, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αναμνήσεων και έντονων συναισθημάτων.

Μιλώντας από καρδιάς στους συγχωριανούς του, ο κ. Πιστεύος αναφέρθηκε στο όραμα, στις αξίες και στους στόχους που έχει βάλει για την επόμενη μέρα του δήμου Σικυωνίων , κάνοντας ιδιαίτερης μνεία και για τις προοπτικές ανάπτυξης που έχουν τα Μποζικοχώρια, μια  περιοχή  που αντικειμενικά διαθέτει τοπία ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, αλλά και πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά, καθώς έχει να επιδείξει την Ακρόπολη της Αρχαίας Τιτάνης, το φρούριο του Κοκκινόβραχου, το Βυζαντινό Μοναστήρι της  Λέχωβας κ.α .

Ο υποψήφιος δήμαρχος  Σικυωνίων -αφού αναφέρθηκε στην δεκατριάχρονη εγκατάλειψη της δημοτικής κοινότητας  Μποζικών, αλλά και των γύρω χωριών,  από την επιλεκτική αδιαφορία της απερχόμενης δημοτικής αρχής- κατέθεσε το δικό του «πιστεύω», λέγοντας ότι οι τοπικές κοινωνίες και οι δημοτικές αρχές οφείλουν να διαχειρίζονται ισότιμα, στο πλαίσιο της βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης και της αξιοποίησης της τοπικότητας ως αναπτυξιακού παράγοντα, όλα τα πλουτοπαραγωγικά και πολιτιστικά στοιχεία που διαθέτει η κάθε περιοχή.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Πιστεύος δεσμεύτηκε  στους συγχωριανούς του ότι ως δήμαρχος Σικυωνίων θα τιμήσει στο ακέραιο τη σχέση εμπιστοσύνης που από μικρό παιδί έχει χτίσει μαζί τους, καθώς πέρα από την θεσμική έχει και την ηθική υποχρέωση να κινηθεί με όλες του τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αναγεννητής του γενέθλιου τόπου του.

Το καθολικό χειροκρότημα στο τέλος της βραδιάς, αλλά και οι εκδηλώσεις αγάπης και ενθουσιασμού από το σύνολο των κατοίκων στο πρόσωπο του «δικού τους παιδιού» ήταν το πιο ηχηρό μήνυμα ότι στην κάλπη της Κυριακής στα Μποζικά ένα όνομα θα υπάρχει: Δημήτρης Πιστεύος!

Google+ Linkedin