Με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο ο «δρ Θάνατος» Νίκος Κοντοστάθης

Με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο ο «δρ Θάνατος» Νίκος Κοντοστάθης

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 47χρονος «ψευτογιατρός»,ο οποίος απολογήθηκε τη Δευτέρα για ανθρωποκτονία κατά συρροή, απάτη, αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (σχετικό Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας 17-6-2020).

Σύμφωνα με πληροφορίες,ο συλληφθείς κατέθεσε υπόμνημα όπου μεταξύ άλλων υποστήριζε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει κανέναν και ότι πίστευε πως όντως οι «θεραπείες» του είχαν αποτέλεσμα (υπενθυμίζεται ότι τρεις εκ των ασθενών του κατέληξαν).

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ Νικόλαο του Ελευθερίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 8-2-1973 στα Λιόσια Αττικής. Ο 47χρονος «ψευτογιατρός» έλκει την καταγωγή του από το Ξυλόκαστρο,όπου πέρασε τα μαθητικά και εφηβικά του χρόνια και συνεχίζουν να κατοικούν μόνιμα οι γονείς του.

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να αναγνωριστεί από τυχόν άλλα θύματά του.

Google+ Linkedin