Μεθοδεύσεις και αποκλεισμούς καταγγέλει η ΔΑΣ – ΟΤΑ στο 43ο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Μεθοδεύσεις και αποκλεισμούς καταγγέλλει η ΔΑΣ στο 43ο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ

 

 Ειδικότερα,σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Πανελλαδική Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ. στους ΟΤΑ  (διαβάστε εδώ) καταγγέλλεται ότι νομιμοποιήθηκαν αντιπρόσωποι που βγήκαν με διπλοψηφίες, αποκλείστηκε το σωματείο της Ικαρίας, αποκλείστηκαν αντιπρόσωποι των σωματείων στους Δήμους Αγίου Νικολάου Κρήτης και Φωκίδας, ρυθμίστηκαν οικονομικές υποχρεώσεις μόνο όσων σωματείων βόλευε τις παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ κ.α.

“Τίποτα δεν έγινε τυχαία. Από την αρχή μέχρι το τέλος του Συνεδρίου έδρασαν μεθοδευμένα για να μην αποκαλυφτούν οι ιδεολογικές και πολιτικές συγκλίσεις των παρατάξεων του παλιού και του νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού, που έχουν κοινή περπατησιά στο δρόμο της στήριξης και της νέας συγκυβέρνησης, της καπιταλιστικής ανάπτυξης και της Ε.Ε.

Αυτό αποδεικνύουν και τα παζάρια και οι μεταγραφές στελεχών από την ΣΥΝ.ΑΝ. (πρώην ΠΑΣΚΕ) στο ΜΕΤΑ (ΣΥΡΙΖΑ), όπως οι Ντριβαλάς (πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ/ΠΑΣΚΕ) και Μαριδάκης (περιφερειακός σύμβουλος του Σγουρού/ΠΑΣΟΚ). 

Αυτό αποδεικνύουν και οι εκβιασμοί και οι παρεμβάσεις των μηχανισμών των Δημοτικών Αρχών ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων των ΣΥΝ.ΑΝ., ΜΕΤΑ και ΔΑΚΕ, που έφτασαν στο σημείο να βάζουν τον ίδιο αντιπρόσωπο σε 2 ψηφοδέλτια ή να βάζουν αντιπρόσωπο εν αγνοία του υποψήφιο!!  ”, τονίζεται στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Πανελλαδική Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ. στους ΟΤΑ 

Google+ Linkedin