Μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ : Η νεολαία να απαιτεί να διασφαλίζεται η υγεία και η ασφάλειά της

Μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ : Η νεολαία να απαιτεί να διασφαλίζεται η υγεία και η ασφάλειά της

Είναι απαραίτητο να ανοίξουν τα σχολεία, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με όρους και προϋποθέσεις ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων, σημείωσε ο Ανδρέας Καργόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Σημείωσε ότι όλο το καλοκαίρι, το υπουργείο Παιδείας δεν έκανε τίποτα για να εξασφαλίσει ούτε μια αίθουσα, σημειώνοντας ότι λόγω του κορονοϊού, η εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια στην Εκπαίδευση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Ο Ανδρέας Καργόπουλος τόνισε ότι είναι προκλητικό να κουνάει η κυβέρνηση το δάκτυλο στη νεολαία, την ώρα που αποποιείται τις δικές της ευθύνες, σημειώνοντας ότι η αμφισβήτηση της νεολαίας, για το πώς η κυβέρνηση, το σύστημα διαχειρίζεται το ζήτημα του κορονοϊού, δεν πρέπει να οδηγήσει σε θεωρίες συνωμοσίας, σε σκοταδιστικές θεωρίες περί μη ύπαρξής του. Τόνισε ότι ο κορονοϊός υπάρχει και χρειάζεται η νεολαία να τηρεί τα μέτρα, αλλά και να απαιτεί να μην την κοροϊδεύουν και να διασφαλίσει το κράτος τις συνθήκες για να ζει με ασφάλεια.

Google+ Linkedin