Λουτράκι : Η “Επιλογή Ευθύνης” διαχωρίζει τη θέση της από το “κοινό” δελτίο τύπου των πέντε παρατάξεων

Λουτράκι : Η “Επιλογή Ευθύνης” διαχωρίζει τη θέση της από το “κοινό” δελτίο τύπου των πέντε παρατάξεων

…………                …………………..ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ως παράταξη νιώθουμε την ανάγκη να διαχωρίσουμε τη θέση μας, δυστυχώς όχι για πρώτη φορά, από το “κοινό” δελτίο τύπου των πέντε παρατάξεων που δημοσιεύθηκε απόψε.

Ο λόγος είναι ότι το κείμενο που τελικά δημοσιεύθηκε απέχει σημαντικά από αυτό που αρχικά είχαμε συμφωνήσει και το οποίο εκφράζει το ύφος, το ήθος και την αισθητική μας. Το αρχικό κείμενο στο οποίο είχαμε συμφωνήσει είναι το ακόλουθο:

Μετά την χθεσινή, στις 26/5/2020 συνεδρίαση του Δ/Σ του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τους δημότες για το τι συνέβη κατά τη διάρκειά του.

Επί τετράωρο διενεργήθηκε συζήτηση για θέματα εκτός της ημερήσιας διάταξης και μόνο. Αναγκαστήκαμε να διακόψουμε λόγω της λειτουργίας για το Πάσχα.

Σε όσο χρόνο διήρκεσε η συζήτηση αποκαλύφτηκαν πολλά και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο διοικεί η παράταξη του δημάρχου, ο οποίος  είναι επιεικώς απαράδεκτος. Βέβαια ο χαρακτήρας του ανθρώπου, όποιος και αν είναι, φαίνεται όταν του δοθεί κάποια εξουσία.

Ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας κ. Παντελέου Κωνσταντίνος προέβη στο σοβαρό και πιθανά ποινικά κολάσιμο  πολιτικό ολίσθημα της απειλής κατά του επικεφαλής δημοτικής παράταξης κ. Λογοθέτη. Η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί επιτομή αλαζονικής διαχείρισης της εξουσίας και την καταδικάζουμε κατηγορηματικά. Δεν είναι ανάγκη να επισημάνουμε ότι ο αντιδήμαρχος δεν έχει  το δικαίωμα αλλά ούτε και το ανάστημα να απειλήσει κανέναν.

Προφανώς οι διοικούντες το Δήμο μας αγνοούν παντελώς ότι κάποτε στο παρελθόν κάποιος είπε ότι: “το πρώτο καθήκον των σωστών πολιτικών, σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, πρέπει να είναι ο σεβασμός των θεσμών που περιορίζουν την εξουσία τους”.

Λουτράκι 27/5/2020

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Google+ Linkedin