Το «ευχαριστώ» του Α.Ο. Λουτράκι για την έμπρακτη στήριξη του Παναγιώτη Πιτσάκη

Το «ευχαριστώ» του Α.Ο. Λουτράκι για την έμπρακτη στήριξη του  Παναγιώτη Πιτσάκη

Όπως είναι γνωστό ο πρόεδρος του του Ομίλου Επιχειρήσεων Πιτσάκη , Παναγιώτης Πιτσάκης , επιδεικνύει εδώ και χρόνια μια σύγχρονη αντίληψη επιχειρηματικής και κοινωνικής δραστηριότητας, υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα ποικίλων κοινωνικών δραστηριοτήτων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η χορηγία του Ομίλου στο ιστορικό σωματείο «Α.Ο Λουτράκι» , καθότι ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο ερασιτεχνικός, εκτός από δημόσιο αγαθό είναι πρωτίστως κοινωνικό αγαθό και προφανώς δεν μπορεί να αποκοπεί από την κοινωνική του διάσταση.
Η διοίκηση του «Α.Ο Λουτράκι» , αναγνωρίζοντας την έμπρακτη στήριξη του Παναγιώτη Πιτσάκη στο Λουτρακιώτικο σωματείο, με δημόσια κοινοποίησή της στο facebook , εξέφρασε το δικό της «ευχαριστώ» για αυτή την πολύ σημαντική χορηγία.

🙏 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία ΚΤΕΟ Πιτσάκης και τον πρόεδρο αυτής, Παναγιώτη Πιτσάκη, για την ευγενική χορηγία έτους 2023, που προσέφερε στον Α.Ο. Λουτράκι.

Ο Αθλητισμός δημιουργεί αμεσότητα, έντονα συναισθήματα, υποστηρίζει διαχρονικές αξίες και σε συνδυασμό με την ευρεία απήχηση που έχουν τα αθλητικά γεγονότα σε διαφορετικές κοινωνικές και οικονομικές τάξεις, καθώς και ηλικιακές ομάδες, κάνουν την Αθλητική Χορηγία να ξεχωρίζει και να αυξάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την αναγνωρισιμότητα των Χορηγών.⚽

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μια ξεχωριστή εταιρία για τον νομό μας, στηρίζει μέσω χορηγίας, τις δράσεις μας και συμβάλλει στην εξέλιξη του τοπικού ποδοσφαίρου αλλά και συλλόγων όπως ο δικός μας.

Η ενεργός δράση και η εμπιστοσύνη που δείχνει στις επιτεύξεις και το όραμά μας, έχουν άμεσο όφελος και για την τοπική κοινωνία!

🟠⚫ Η στήριξη και η προσφορά αξιόλογων εταιριών, μάς δίνει αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσουμε να θέτουμε νέους στόχους!

Google+ Linkedin