Κύριε Νανόπουλε… Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!

Κύριε Νανόπουλε… Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!
Αναμενόμενα ,για όσους παρακολουθούν τα δημοτικά δρώμενα της Κορίνθου, είναι τα πολιτικά αδιέξοδα που καλείται να αντιμετωπίσει πλέον ο νέος δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος  και όσοι τον στηρίζουν.
 Η σταγόνα που ξεχείλισε το… ποτήρι είναι τα τελευταία ρατσιστικά  παραληρήματα  από φασιστικής κόπιας “παρατρεχάμενούς” του , που αρχικά τους συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της “Συμμαχίας Πολιτών” για να βγει δήμαρχος και στη συνέχεια τους “αναβάπτισε” πολιτικά με την τοποθέτησή τους σε νομικά πρόσωπα , για να χαράξουν την κοινωνική πολιτική της νέας δημοτικής αρχής !
Και για να συνεννοούμεθα: η έννοια της κοινωνικής πολιτικής περιλαμβάνει όλα σχεδόν τα ζωτικά θέματα της σύγχρονης κοινωνίας ,αλλά και ζητήματα που αποτελούν την πνευματική μας παράδοση και ιστορία.
Τα  εμετικά χυδεολογήματα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Σπύρου Πανταζή , που με σχόλια στο facebook πρότεινε “Σκυλάκι α λα κρεμ…” για τη σίτιση των προσφύγων που φιλοξενούνται στην ανοικτή δομή της Κορίνθου και στη συνέχεια έγραφε ότι έτσι “Θα σωθεί και η πόλη από τ’ αδέσποτα” δείχνοντας την άλλη όψη του ίδιου κτηνώδους εγκέφαλου,δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα.
Είτε το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων μπορεί να αποτελέσει την “κολυμπήθρα του Σιλωάμ” για κάθε τοπικό «πρωτοπαλίκαρο» του Μιχαλολιάκου.
Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Όλοι πια ξέρουν τι είναι ο καθένας και πού τοποθετείται. «Δεν ήξερα» δεν υπάρχουν. Όλοι γνώριζαν από το 2014 ,από την απολογία του Μπούκουρα,ότι ο Σπύρος Πανταζής είναι ιδρυτικό μέλος της ΤΟ Κορινθίας της Χρυσής Αυγής.
Είναι προφανές ότι ο κάθε χρυσαυγίτης δεν μπορεί να έχει θέση στην Κοινωνική Πολιτική του Δήμου Κορινθίων.Ο φασισμός  πρέπει να απομονωθεί και να εκδιωχτεί από κάθε σφαίρα πολιτικής ή κοινωνικής λειτουργίας της δημοκρατικής κοινωνίας της Κορίνθου.
 
Το «κρυφτούλι» της νέας δημοτικής αρχής με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα…
 
Το αν ο κ. Νανόπουλος τους θέλει ως ένα παράπλευρο μηχανισμό που θα του εξασφαλίζει φασιστικά ψηφαλάκια είναι θέμα που αφορά τον ίδιο…
 
Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι οι παλιοί έλεγαν: “δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι”…
Google+ Linkedin