«Κεραυνούς» εξαπέλυσε ο Αλέκος Αλεξανδρής για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο !

Ο Κιατιώτης γκολτζής του ελληνικού ποδοσφαίρου ,σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Live Sport» ,χαρακτήρισε «παρωδία» τα όσα συμβαίνουν σήμερα στο πρωτάθλημα της Super League :

«Ποιο ποδόσφαιρο; Αυτή η παρωδία θα πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή. Κούρασε πολύ αυτό το έργο. Κάθε λίγο και λιγάκι διακόπτεται το πρωτάθλημα. Γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας. Πού αλλού έχει διακοπεί το πρωτάθλημα; Δεν μας παίρνει πια κανείς στα σοβαρά. Αυτές είναι κινήσεις πανικού. Τι είναι πιο εύκολο; Διακόπτουμε το πρωτάθλημα και βλέπουμε. Δεν καταλαβαίνουν ότι όλο αυτό κάνει κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Δεν βλέπουν ότι πλήττονται οι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες; Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Όλο συνεδριάσεις, συσκέψεις, δηλώσεις και από ουσιαστικές λύσεις τίποτα».

Αυτό που ενοχλεί περισσότερο τόνισε ο πρώην “ερυθρόλευκος” άσος είναι ότι :«το μόνο που ξέρουν να κάνουν όλοι είναι να διαμαρτύρονται. Στην Ελλάδα για όλα φταίνα πάντα οι άλλοι. Ποτέ εμείς… Εδώ όμως ασχολούμαστε συνεχώς με τη διαιτησία και την ΕΠΟ. Βλέπω προπονητές που πηγαίνουν στις συνεντεύξεις Τύπου και λένε ότι μας αδίκησε ο τάδε διαιτητής ή βοηθός γιατί έδωσε ένα ανάποδο πλάγιο, δεν ήταν οφσάιντ και δεν μιλούν για τα αγωνιστικά. Ενδεχομένως γιατί εκεί υπάρχει πρόβλημα. Εκείνοι τα κάνουν όλα σωστά;»

Για τον Παναθηναϊκό: «Θα έλεγα ότι είναι η αρνητική έκπληξη, γιατί με τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι στις μεταγραφές και με τον ενθουσιασμό που υπήρχε, περίμενα ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικός για το πρωτάθλημα. Όμως έχασε εύκολους βαθμούς στα ματς με Ξάνθη, Βέροια και Παναιτωλικό. Όταν λές ότι πηγαίνεις για πρωτάθλημα δεν μπορείς να αφήνεις τόσο εύκολα βαθμούς, ενώ και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Πρέπει στον Παναθηναϊκό να κοιτάξουν τι φταίει στην ομάδα και να το διορθώσουν. Δεν φταίει για όλα η διαιτησία».

Google+ Linkedin