Θοδωρής Δρίτσας: «Ο Κασσελάκης να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ»!

Θοδωρής Δρίτσας: «Ο Κασσελάκης να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ»!

Στα άκρα η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βρίσκεται σε περιδίνηση.Τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ η παρέμβαση του ιστορικού στελέχους, Θοδωρη Δρίτσα στο facebook, οπου ζητά από τον Στέφανο Κασσελάκη«να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ»!

Να σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί σήμερα η επιστολή της ομάδας «Πρωτοβουλία για την Αναγέννηση του ΣΥΡΙΖΑ» που ζητά την παραίτηση Κασσελάκη αλλα και οι μεταμεσονύκτιες «διαγραφές» που ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), θέτοντας στην κρίση της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα.

«Εθιμικό, όχι καταστατικό δικαίωμα η διαγραφή»

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Κοτσακά η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να διαγράψει από το κόμμα τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη ,Δημήτρη Βίτσα αλλά και Στέφανο Τζουμάκα : «Είναι μια πρακτική που στην πολιτική ζωή της χώρας έχει ακολουθηθεί πολλές φορές και από πολλούς προέδρους. Δεν είναι δικαίωμα καταστατικό αλλά είναι εθιμικό. Η κρίση του προέδρου ότι κάποιος είναι εκτός της γραμμής του κόμματος είναι αξιολογική κρίση», ενώ στην ερώτηση αν αυτή η αξιολογική κρίση μπορεί να είναι δεσμευτική για την απόφαση ο Αντώνης Κοτσακάς ήταν απολύτως σαφής: «Όχι βέβαια».

Google+ Linkedin