Η χθεσινή κεντρική ομιλία του Σπύρου Σταματόπουλου τα είχε όλα !

Χθες,η πλατεία Ελευθερίας  ήταν γεμάτη με το νόημα της πραγματικά ακηδεμόνευτης Αυτοδιοίκησης ,που μετουσιώθηκε σε πράξη από την στάση ζωής του “αιώνια έφηβου” δημάρχου Σικυωνίων  Σπύρου Σταματόπουλου ,και  αγκαλιάστηκε απ΄ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του Κιάτου,κυρίως όμως από τα παιδιά που με τον  ενθουσιασμό τους μες την πλατεία ζωγράφιζαν την ελπίδα αυτού του τόπου. 

Ο Σπύρος για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι ο απόλυτα  ΡΟΚ ΔΗΜΑΡΧΟΣ που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το όνειρό του. Δεν ξέρει από σύνδρομα, ούτε ανωτερότητας, ούτε κατωτερότητας. Με την χθεσινή του ομιλία απέδειξε ότι ζει αυτά που υπερασπίζεται, δεν τα λέει για να τα πει… Απέδειξε ότι είναι αληθινός. Δεν το παίζει,  δεν προσποιείται,  δεν αντιγράφει και… ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ !

Για τον Σπύρο το ροκ  είναι στάση ζωής, είναι επιλογή, είναι φιλοσοφία, είναι μέσα στην ψυχή και στο μυαλό του, πρώτα εκεί και μετά στα ρούχα του…

 Γι’ αυτό άλλωστε και ξεχωρίζει…  

Γι’ αυτό και την Κυριακή το ποσοστό ΝΙΚΗΣ που θα καταγράψει θα σπάσει όλα τα ρεκόρ στην ιστορία των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Σικυωνίων.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=AEHddmjqDvc[/embedyt]

 

Google+ Linkedin