Η Στυμφαλία την «Επόμενη Μέρα» – Διαχείριση και Προστασία των Υδατικών Πόρων

Η Στυμφαλία την «Επόμενη Μέρα» – Διαχείριση και Προστασία των Υδατικών Πόρων

Η δημοτική παράταξη «Επόμενη Μέρα» και ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πιστεύος θέτοντας ως στόχο την χάραξη μιας συνεπούς υδατικής πολιτικής στα υδατικά αποθέματα του Δήμου Σικυωνίων, που θα στηρίζεται στην ορθολογική διαχείριση του συστήματος «υδατικός πόρος – χρήση του» και πιθανές επιπτώσεις πάνω στο φυσικό περιβάλλον , φέρνει στο δημόσιο διάλογο το θέμα «Διαχείριση και Προστασία των Υδατικών Πόρων Στυμφαλίας » , διοργανώνοντας θεματική ημερίδα , την Κυριακή 20 Αυγούστου , με κεντρικό ομιλητή  τον καθηγητή Υδρογεωλογίας στο ΑΠΘ και αντιπρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής Υδρογεωλογίας Κωνσταντίνο Βουδούρη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης «Επόμενη Μέρα»

Οι ολέθριες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής είναι δυστυχώς εδώ. Δεκάδες περιοχές σε όλη την Ελλάδα εκπέμπουν «σήμα κινδύνου» για την έλλειψη νερού, ακόμη και πόσιμου. Η κατάσταση εντείνει την αγωνία των παραγωγών, οι οποίοι βρίσκονται μπροστά στο φάσμα της εγκατάλειψης των καλλιεργειών τους. 

Ο συνδυασμός «Επόμενη Μέρα» δήμου Σικυωνίων φέρνει στο επίκεντρο το επιτακτικό ζήτημα της διαχείρισης των υδατικών πόρων του δήμου μας. Για τον λόγο αυτό διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την «Διαχείριση και προστασία των υδατικών πόρων της Στυμφαλίας». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Στυμφαλία, στο κέντρο «Ο Τριαντάφυλλος», την Κυριακή 20 Αυγούστου, στις 10.30 το πρωί, και το ζήτημα θα αναπτύξει ο καθηγητής υδρογεωλογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Κώστας Βουδούρης. 

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων, Δημήτρης Πιστεύος.

Google+ Linkedin