Η νέα Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε την «ελεύθερη πτώση» της Μαρίας Θελερίτη !

Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Δευτέρα 17/10 τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας (16/10) για τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Νίκο Φίλη να συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους.

 Ειδικότερα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συγκέντρωσε 1.312 ψήφους, αφήνοντας πίσω του τον Νίκο Φίλη με 1.308, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Ανδρέας Ξανθός, Γιάννης Δραγασάκης, Πάνος Σκουρλέτης, Παύλος Πολάκης, Νίκος Παππάς, Ρένα Δούρου, Παναγώτης Ρήγας και Νάσος Ηλιόπουλος.

Σημειώνεται ότι ex officio συμμετέχουν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος και ο πρόεδρος της Νεολαίας.

 Στα αξιοπρόσεκτα της σύνθεσης της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ,σε ότι αφορά την Κορινθία,είναι η πολιτική απογύμνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ,που πλέον στο κορυφαίο όργανο του κυβερνητικού κόμματος εκπροσωπείται μόνο από την ισχνή παρουσία της κ. Θελερίτη,που μόλις και μετά βίας «κέρδισε»  την τελευταία θέση μεταξύ των βουλευτών που βρίσκονται στην νέα Κεντρική Επιτροπή ! 

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα (δείτε ΕΔΩ) η «Μαρία των μηχανισμών»  εξελέγη στην νέα Κεντρική Επιτροπή των 151 μελών, με μόλις 196 ψήφους,καταλαμβάνοντας ασθμαίνοντας την 140η θέση!  

Να σημειώσουμε ότι η κ. Θελερίτη ήταν μέλος και της προηγούμενης σύνθεσης της Κεντρικής Επιτροπής ,των 201 μελών.  –  Με την διαφορά όμως ότι  τότε  είχε καταλάβει την 76η θέση  με 436 ψήφους.

 “Οπως και να “χει,η πολιτική απογύμνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και η ισχνή πλέον πολιτική παρουσία της πρώτης τη τάξει βουλευτού Κορινθίας ,δείχνουν με τον πλέον ευκρινή τρόπο την δυναμική τους,σε επίπεδο παρεμβάσεων…με ότι βεβαίως αυτό συνεπάγεται για την Κορινθία…

Google+ Linkedin