Η δική μας απάντηση στο λίβελο του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κιάτου

Η δική μας απάντηση στο λίβελο του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κιάτου

Εκ Μποζικών ορμώμενος ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κιάτου , Βασίλης Τσατσάνης, βγήκε στο κλαρί του facebook και σε “διατεταγμένη υπηρεσία” αφού μίλησε για το 8ο θαύμα Σταματόπουλου , θυμίζοντας κάποιους άλλους στις αλήστους μνήμης εποχές που γέλαγαν και οι πέτρες…μας άσκησε δριμεία κριτική για τον τρόπο που χειριστήκαμε την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και σήμερα ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Αλεξόπουλος, εγκαλώντας παράλληλα και τον υποψήφιο δήμαρχο της “Επόμενης Μέρας” να μας “τραβήξει το αυτί” , γιατί κατά τον κ. Τσατσάνη θίξαμε τον Μωυσή της αυτοδιοίκησης!

Για λόγους δεοντολογίας παραθέτουμε ΕΔΩ την ανάρτηση του κ. Βασίλη Τσατσάνη στο facebook και ακολουθεί η δική μας απάντηση:

Κατ’ αρχήν συγχωριανέ Βασίλη να τονίσω ότι σε τούτη την ανάρτηση  εκτιμώ πως εκπροσωπείς (εργολαβικά) την παράταξη του παραπαίοντα δημάρχου , ο οποίος βέβαια τυγχάνει να είναι και σχεδόν μόνιμος εντολέας σου  σε πλείστες όσες υποθέσεις του δήμου Σικυωνίων και των νομικών του προσώπων (βλέπε Διαύγεια) , γεγονός που νόμιμα μεν – ηθικά όχι –  σου εξασφαλίζει προκλητικά σίγουρο και σχεδόν άκοπο εισόδημα , σε βάρος βέβαια νέων επιστημόνων του Κιάτου , που είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις δήμων να προτιμώνται έναντι των υπέργηρων δικηγόρων της σεβαστής κατά τα άλλα ηλικίας σου.

Πέρα όμως από το παραπάνω,  σαν νεοκάτοικος και εγώ στο χωριό μας , παρατηρώ πως μάλλον έχουν δίκιο αυτοί που χρόνια ισχυρίζονται πως έχεις μια εμμονή στο παραπολιτικό «τανγκό»  , που όπως καλά γνωρίζεις χορεύεται πάντα με δύο και στη …διαίρεση !

Έτσι αφού σε αυτές τις εκλογές δε σου βγαίνει το χαρτί του “μπάτσου” , ψάχνεις να βρεις άλλους “εχθρούς” για να τριχοτομήσεις αυτή τη φορά το χωριό μας… και αφού και αυτό δε σου βγαίνει … εγκαλείς ως “κηδεμόνα” τους τον υποψήφιο Δημάρχο της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ να τους “συνετίσει” για την δημόσια κριτική που ασκούν ως “δημοσιογράφοι” στον απερχόμενο δήμαρχο!

Βασίλη , επειδή το “γερασμένο” μυαλό σου δεν μπορεί να διανοηθεί πως αυτοί οι άνθρωποι , που όπως λες «τα προηγούμενα χρόνια ήσαν στενοί συνεργάτες του Δημάρχου »,  σήμερα κάνουν δημόσια κριτική στα έργα και τις ημέρες Σταματόπουλου , της δημοτικής περιόδου 2019-2023, εγώ δεν θα σου απαντήσω κατά το «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε» του Νίκου Μπογιόπουλου , αλλά θα σου πω ότι μάταια ελπίζεις να μεταφέρεις την πόλωση στην κάλπη του Οκτώβρη , απέναντι σε έναν άλλο συγχωριανό μας , που ενδεχομένως σου τραυματίζει την χαμένη εικόνα του “Μποζικάρχη” με την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Σικυωνίων.

Τον Οκτώβρη ,όμως, θες δε θες θα μιλήσει η δημοκρατία στο χωριό μας και όχι οι τοπικές κλίκες ή του”Αδόλφου τα εγγόνια” , που ενδεχομένως μπορεί να έχεις επιλεκτικές σχέσεις μαζί τους λόγω επαγγέλματος.

Σε ότι αφορά τώρα τα περί δημοσιογραφίας , εντελώς καλοπροαίρετα θα ήθελα να σου πω ότι αντιλαμβάνομαι το πολιτικό vertigo που σε διακατέχει αλλά δεν μπορώ να συμμεριστώ την ανάγκη σου να κρύψεις τις αλήθειες της επιστολής ανεξαρτητοποίησης του Αλεξόπουλου.

Γνωρίζω βέβαια πληροφορίες (δημοσιογραφικές) που λένε ότι όπως ο Τυρλής έτσι και εσύ έπαιξες το ρόλο της «ορντινάτζας» του Σταματόπουλου στο Λιμενικό Ταμείο και σήμερα συνεχίζεις να έχεις ειδικά καθήκοντα στο ξεπούλημα του λιμανιού του Κιάτου σε ιδιώτες.

Είναι λογικό , λοιπόν, να πετάς τη μπάλα στην εξέδρα και να μιλάς για «κατάντημα της ιντερνετικής συνέντευξης, με υπαγορευμένες ερωτήσεις και με απαντήσεις όχι του ιδίου, αλλά του λαβόντος την συνέντευξη » γιατί έτσι σε βολεύει να αντιλαμβάνεσαι την αλήθεια.

Εξάλλου η αλήθεια και η ελευθερία είναι απαιτητικές μετρέσες, έχουν λίγους εραστές …και εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς.

Συνέχισε , λοιπόν , μέσα στην άγνοιά σου ,  να διερωτάσαι αν όλα όσα, σχεδόν καθημερινά , γράφονται από δημοσιογράφους της Κορινθίας κατά του Σταματόπουλου, τελούν σε γνώση του υποψήφιου Δημάρχου της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ και αν δεν έχεις να πεις τίποτα  άλλο για την “ταμπακιέρα”…  , περιορίσου στην πολιτική μιζέρια σου να μιλάς για το 8ο θαύμα του τελειωμένου, που σε κανει να μεταβείς από το Κιάτο στο Μποζικά αντί των είκοσι 20 λεπτών κανονική διαδρομή σχεδόν μία ώρα!!

Έτσι κι αλλιώς, αυτά δε λέγανε σε αλήστους μνήμης εποχές και κάποιοι άλλοι  στο χωριό μας και γέλαγαν και οι πέτρες;

Google+ Linkedin