Ζευγολατιό: «Δωράκι» στο Λουζιώτη να… το πιεις στο ποτήρι!

Ζευγολατιό: «Δωράκι» στο Λουζιώτη να… το πιεις στο ποτήρι!

Σαν «βόμβα» έσκασε στην τοπική κοινωνία της Βόχας αλλά και στους αυτοδιοικητικούς & επιμελητηριακούς κύκλους της Κορινθίας η ανάρτηση (δείτε ΕΔΩ) του προέδρου της Τ.Κ. Ζευγολατιού , Γιάννη Παπαδημητρίου , που κάνει λόγο για «δωράκι» του «Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης Ζευγολατιού» στην σύζυγο του επιμελητηριακού παράγοντα και πολιτικού συνεργάτη του δημάρχου Κορινθίων,Τάκη Λουζιώτη.

Μάλιστα ο κ. Παπαδημητρίου καταγγέλλει ότι δέχτηκε πιέσεις τόσο απο τον δήμαρχο Βέλου – Βόχας , Αννίβα Παπακυριάκο ,  όσο και από τον γνωστό «καρεκλοκυνηγό» του Επιμελητηρίου (ως πληρεξούσιο της συζύγου του) με όλα τα χαρακτηριστικά του «πολιτικού εκβιασμού» , που σαφώς παραπέμπει σε μεθόδους ψυχολογικής χειραγώγησης προκειμένου ο τοπικός πρόεδρος να ενδώσει και να δεχθεί ότι το Δημοτικό Δίκτυο Ύδρευσης του Ζευγολατιού ανήκει στην οικογένεια του συγκεκριμένου ιδιώτη!

Χωρίς να έχουμε κανένα λόγο να ψέγουμε πολιτικές συμπεριφορές ή να μιλήσουμε για σχέσεις διαπλοκής στην υγειά των κοροΐδων…το πολιτικό ερώτημα που τίθεται προς τον δήμαρχο Βέλου – Βόχας δεν είναι αν ψάχνει θεμιτούς και σύννομους τρόπους να πληρώσει την αγορά νερού από κάποια ιδιωτική γεώτρηση, που ενδεχομένως μπορεί να στερείται και υγειονομικής αναγνώρισης ότι είναι πόσιμο…

Το ερώτημα είναι: τι σκαρφίστηκε το μαθηματικό μυαλό του κ. Λουζιώτη και έπεισε τον δήμαρχο ότι η σύζυγός του κατέχει όλες τις απαραίτητες άδειες, εγκρίσεις ή βεβαιώσεις δημόσιας αρχής για την όδευση αυτού του «ιδιωτικού αγωγού»…

Και το κυριότερο , σε ποια βάση υδροοικονομίας… ο έμπειρος επιμελητηριακός παράγοντας τον έπεισε ότι τεκμηρίωσε δικαίωμα εκτέλεσης έργων «Ιδιωτικού Δικτύου Ύδρευσης για Δημόσια Χρήση» !

Αυτό , το τελευταίο , ίσως θα έπρεπε ο κ. Λουζιώτης να το αναλύσει διεξοδικότερα – εν είδει σεμιναρίου – και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου και αφού λάβει και την σύμφωνη γνώμη της Μαρίνας να το προτείνει για ένταξη υλοποίησης στις προσεχείς δράσεις για το τοπικό επιχειρείν…αντί του Open Mall Λουτρακίου!

Google+ Linkedin