«Ευφυή» τεχνάσματα για εσωτερική κατανάλωση

«Ευφυή» τεχνάσματα για εσωτερική κατανάλωση

Μετά τα «περσινά ξινά σταφύλια»  των πρόσφατων εγκαινίων της λειτουργούσας επί μια δεκαετία Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σικυωνίων , ο απερχόμενος δήμαρχος σκαρφίστηκε νέο «ευφυή »  τρόπο να αυτοεπαινεθεί για εσωτερική κατανάλωση, προκειμένου να μην αγγίξει τα καυτά προβλήματα του δήμου και να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα!

Στο Ζάππειο μια μέρα…έκανε λόγο για βράβευσή του (από την εταιρεία Teamworks-Metateam) στα πλαίσια της 1ης Έκθεσης για το Smart Cities, σχετικά με την δημιουργία ευφυούς δικτύου από την ΔΕΥΑ Σικυωνίων που δυνητικά ΘΑ ενσωματώνει  και την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ωστόσο, ο απερχόμενος δήμαρχος δεν μας διευκρίνισε αν με την ίδια ευφυΐα  και κάποια άλλη ιδιωτική εταιρεία τον βράβευσε στην 31η Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ  , τότε που με θεοκρατική αλαζονεία  υποστήριζε πως όταν το νερό μπαίνει στο σωλήνα  χάνει τον κοινωνικό του χαρακτήρα!

Πολλώ δε μάλλον ποτέ δεν μας εξήγησε αν με τον ίδιο «ευφυή » τρόπο απένειμε  και αυτός κάποιο βραβείο με χρυσόσκονη στο  ορεσίβιο πρωτοπαλίκαρό του , πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ, όταν στράφηκε με αγωγή κατά 14 συμπολιτών μας  , διεκδικώντας 200.000 ευρώ από τον καθένα, επειδή υπερασπίστηκαν το κοινωνικό τους δικαίωμα να πίνουν καθαρό και υγιεινό νερό από τις βρύσες τους.

Άραγε τι θα μπορούσε να πει  ο «ευφυής» κ. Σταματόπουλος  στο διήμερο Συνέδριο της Έκθεσης που συμμετείχε για την αναγκαιότητα της σύγχρονης «θωράκισης» της υγείας της τοπικής κοινωνίας του Άνω Διμηνιού , από το μολυσμένο νερό;

Ως πότε θα επιβραβεύει αυτάρεσκα την δήθεν «ευφυΐα » του  να κοροϊδεύει και να τιμωρεί ρεβανσιστικά τους πολίτες ;

Ο καιρός γαρ εγγύς…

Google+ Linkedin