Επιστροφή στο Μεσαίωνα διά στόματος βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας: «Τιμωρία απ’ τον Θεό οι πλημμύρες στη Γερμανία»!

Επιστροφή στο Μεσαίωνα διά στόματος βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας: «Τιμωρία απ’ τον Θεό οι πλημμύρες στη Γερμανία»!

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτό που ακούστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Άρη Πορτοσάλτε και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου. Όσο και να θέλεις να ικανοποιήσεις το κομματικό κοινό της Νέας Δημοκρατίας (έτσι όπως το έχουν καταντήσει), υπάρχουν και κάποια ανθρώπινα όρια…

Η φρικιαστική δήλωση που θα διαβάσετε και θα ακούσετε παρακάτω, δεν ανήκει σε μοναχό του Μεσαίωνα, αλλά σε βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.
«Στεναχωριέμαι ειλικρινα για τους ανθρώπους που τους έχει βρει αυτό το κακό με τις πλημμύρες και με όλα αυτά τα πράγματα, όμως είναι μια τιμωρία από το Θεό, κυριολεκτικώς, σε κάποιους οι οποίοι μας κούναγαν το δάχτυλο και μας δείχνανε εμάς σαν τριτοκοσμική χώρα. Όχι για την κλιματική αλλαγή, αλλά όσο και να προσπαθήσεις όταν έρθουν τα στοιχεία της φύσης να πέσουν πάνω σου… γιατί μας κορόιδευαν και λέγανε δεν είστε προσεκτικοί, δεν κοιτάτε τις υποδομές σας…», δήλωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.
«Ε, να κοιτάξει η Γερμανία τις δικές της υποδομές», συμπλήρωσε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να απαντά «το ‘πιασες».
Ακούστε το ηχητικό μετά το 29:15

 

Να θυμίσουμε πως μιλάμε για έναν δημοσιογράφο -και πλέον βουλευτή της ΝΔ-, που είχε κάνει αγώνα από το 2015 μέχρι το 2019, στηρίζοντας, με τους υπόλοιπους “Βάστα Σόιμπλε” και “Γερούν γερά”, τις γερμανικές θέσεις, όπως και αυτές του ΔΝΤ, κατά της Ελλάδας.
Μάλιστα τον Ιούνιο του 2015, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, σχετικά με τη σύγκρουση της τότε κυβέρνησης με το ΔΝΤ για τα Εργασιακά, είχε δηλώσει πως «στα ζητηματα των εργασιακών υπάρχει η μεγάλη σύγκρουση της κυβέρνησης με το ΔΝΤ και μεταξύ μας, για το καλό όλων, ελπίζω το ΔΝΤ να “κρατήσει” αρκετά γερά, να μην υποχωρήσει σε αυτό το θέμα, είναι καταστροφή για την οικονομία, θα πάμε τη χώρα 25 με 30 χρόνια πίσω».

Google+ Linkedin