Επιμελητήριο Κορινθίας : Πρόσκληση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Erasmus +| WAC

Επιμελητήριο Κορινθίας : Πρόσκληση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Erasmus +| WAC

…………………………………………ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το WAC, Workplace Active Certification, είναι ένα πρόγραμμα τριών ετών υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τον Αθλητισμό στο χώρο εργασίας και υποστηρίζεται και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το πρόγραμμα Erasmus +. Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην δημιουργία μιας ευρωπαϊκής πιστοποίησης (ISO) για την υγεία, την ευεξία και τη σωματική δραστηριότητα στο χώρο της εργασίας.
▬▬▬

✔ Γιατί η επιχείρηση σας θα γίνει μέλος της πρώτης πιλοτικής ομάδας επιχειρήσεων που θα βοηθήσει στην δημιουργία της ευρωπαϊκής πιστοποίησης WAC. Η πιστοποίηση αυτή θα αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους συναδέλφους σας για τη διαχείριση της σωματικής δραστηριότητας στο χώρο εργασίας. 

✔ Γιατί θα συνεργαστείτε με άλλες εταιρείες & επαγγελματίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα και  θα εμπνευστείτε από κοινές πρακτικές και εμπειρίες. 

✔ Γιατί η κίνηση και η άσκηση στον εργασιακό χώρο έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι κάνει τους εργαζομένους πιο παραγωγικούς και πιο χαρούμενους. 

✔ Γιατί η συμμετοχή σας σε ένα τέτοιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα θα δώσει extra κύρος και αναγνώριση ως μια επιχείρηση που πρωτοπορεί. 

✔ Γιατί η άσκηση στον εργασιακό χώρο πέρα από επιχειρηματική τάση των επόμενων χρόνων, θα αποτελέσει και αναγκαιότητα, λόγω των νέων συνθηκών της ζωής μας. 

Λάβετε μέρος στο WAC Project και κάντε την επιχείρηση σας μέρος μιας φιλόδοξης συμμετοχικής προσπάθειας!

Για να το κάνετε αυτό, επιστρέψτε το έντυπο που θα σας σταλθεί  (σε όσους μας δηλώσουν ενδιαφέρον) πριν από τις 23 Οκτωβρίου 2020, με μια συστατική επιστολή που αναφέρει λεπτομερώς το άτομο που έχει οριστεί να συμμετάσχει στο workshops (απαιτείται ένα ελάχιστο επίπεδο αγγλικών) καθώς και το άτομο εντός της εταιρείας που θα συμμετάσχει και θα συμβάλει στη δημιουργία του πιστοποιητικού WAC. 

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και να διαμορφώσουμε μαζί, αυτό το συναρπαστικό και σημαντικό στάδιο ανάπτυξης της σωματικής δραστηριότητας στο χώρο εργασίας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη!

Στo site του Επιμελητηρίου Κορινθίας, www.korinthiacc.gr (στην κατηγορία Προγράμματα) μπορείτε να βρείτε όλο το επικοινωνιακό υλικό του προγράμματος αυτού.  Οι ενδιαφερόμενοι επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την κα Ζιαζιά 27410-24464 (933) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή τους. 

Γραφείο Τύπου

Επιμελητήριο Κορινθίας

Google+ Linkedin