Δικηγόρος Καϊλή: «Πλαστά τα έγγραφα δωροδοκίας της»

Δικηγόρος  Καϊλή: «Πλαστά τα έγγραφα δωροδοκίας της»

Για το σκάνδαλο δωροδοκίας Qatargate μίλησε ο δικηγόρος της προφυλακιστέας ευρωβουλευτού, Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, το απόγευμα της Δευτέρας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Ο δικηγόρος της ελληνίδας ευρωβουλευτού μίλησε σχετικά με το σκάνδαλο δωροδοκίας από το Κατάρ και -μεταξύ άλλων- τόνισε ότι τα έγγραφα που δείχνουν δωροδοκία προς την ίδια και τους συγγενείς της είναι πλαστά.

«Τα έγγραφα που εμφανίζουν το κράτος του Κατάρ μέσω της Εθνικής Τράπεζας του Κατάρ να δωροδοκούν την Εύα Καϊλή και μέλη της οικογένειάς της σε τραπεζικούς λογαριασμούς ονομαστικούς στον Παναμά είναι προδήλως και εμφανέστατα πλαστά» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Θα ζητήσουμε από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διερευνήσει ποιος είναι ο πλαστογράφος και ποιες οι σκοπιμότητές του» προσέθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Παράλληλα, κάλεσε τον πρόεδρο της Αρχής για την Καταπολέμηση Προϊόντων που προέρχονται από Εγκληματική Δραστηριότητα να επιληφθεί άμεσα, ώστε να υπάρχουν δύο υπηρεσίες που θα πιστοποιήσουν την πλαστότητα.

Τι κρύβει η αγορά οικοπέδου για 300.000 ευρώ στην Πάρο
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, δημοσίευμα της Corriere della Serra, επικεντρώθηκε στην αγορά του οικοπέδου στην Πάρο που έκαναν η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι καταβάλλοντας το ποσό των 300.000 ευρώ σε πωλητή από την Αθήνα.

Το οικόπεδο, προοριζόταν, για την κατασκευή εξοχικής κατοικίας «ώστε η οικογένεια να περνάει τα καλοκαίρια της». Η αγορά αυτή έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Google+ Linkedin