Δημήτρη, οι εκλογές δεν είναι Προπό να τις παίζεις «1-2-Χ» στο “πρακτορείο” του Παγώνη !

Στην τούρλα του Σαββάτου θυμήθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου να κάνει αίτημα πολιτιστικής επιχορήγησης ή κάτι άλλο ανέδειξε η πρεμούρα Ζάρκου να υποδυθεί – κατ ‘εντολή Παγώνη -τον ρόλο του “χρήσιμου ηλίθιου” ,στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων ;

“Που κολλάει ο Εμπορικός Σύλλογος με τον Πολιτισμό !” ήταν η άμεση αντίδραση του δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δημάρχου Σικυωνίων Κώστα Σαρχάνη ,όταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκφώνησε τα ονόματα των Συλλόγων που αιτήθηκαν επιχορήγηση.

Ο κ. Λεονάρδος ,ως έμπειρος αυτοδιοικητικός που ξέρει να γραδάρει σωστά πρόσωπα και καταστάσεις ,συμφώνησε επί της αρχής με τον προβληµατισµό που έθετε η ρητορική ερώτηση του κ. Σαρχάνη και στη συνέχεια χωρίς να ζητήσει να του φέρουν νερό για να πλύνει τα χέρια του…παρέπεμψε το θέμα στον πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη»

Από κει και πέρα τα πράγματα είναι για γέλια και για κλάματα…και αφορούν προσωπικά τον κ. Ζάρκο,που ,χωρίς σύνεση, σε επίσημο προεκλογικό χρόνο, ΔΕΝ σεβάστηκε τους συναδέλφους του της δημοτικής πλειοψηφίας και με σαθρά επιχειρήματα που ούτε λίγο ούτε πολύ θύμιζαν το βουλγαράκειο εφεύρημα: «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό…» ζήτησε να τεθεί το θέμα της “επιχορήγησης Παγώνη” σε ψηφοφορία !

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=kbAwu_iaTlo[/embedyt]

Εμείς σήμερα και μέχρι να κατατεθούν στο πρωτοδικείο τα ψηφοδέλτια των Δημοτικών συνδυασμών δεν θα ασχοληθούμε με τις σκανδαλώδεις συναλλαγές Ζάρκου – Παγώνη και το αλισβερίσι τους στην “κοινή θέα” ,ούτε με τις μεθοδεύσεις “πολιτιστικής υπονόμευσης” που κατέδειξαν την καιροσκοπική τους κουλτούρα,ούτε με την “θλιβερή ιστορία” της εμπιστευτικής αναφοράς του τεχνικού κλιμακίου της ΕΣΕΕ (δείτε ΕΔΩ) που αποδόμησε πλήρως την έξωθεν καλή μαρτυρία του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου.

Θα πούμε μόνο τούτο,στον πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη» : Δημήτρη, οι εκλογές δεν είναι Προπό να τις παίζεις «1-2-Χ» στο “πρακτορείο” του Παγώνη !

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Google+ Linkedin