Δημήτρης Πιστεύος: Το Κιάτο μπορεί να γίνει ένα μεγάλο «Πάρκο Πολιτισμού» !

Δημήτρης Πιστεύος: Το Κιάτο μπορεί να γίνει ένα μεγάλο «Πάρκο Πολιτισμού» !

«Ο κόσμος αλλάζει, και εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να παρακολουθούμε ως θεατές την αλλαγή αυτή, επειδή κάποιοι έχουν «ερωτευτεί» το ρόλο του δημάρχου » είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Πιστεύος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Info Radio 95,8 και στην δημοσιογράφο Φωτούλα Δημητριάδη.

Στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο κ. Πιστεύος αναφερόμενος στις προγραμματικές δεσμεύσεις του για τον πολιτισμό έδωσε στην έμπειρη δημοσιογράφο και μια αποκλειστική είδηση που αφορά την δημιουργία Κέντρου Οπτικοακουστικής Κληρονομιάς , δηλαδή μιας μόνιμης δομής για την συλλογή, διάσωση, μελέτη, τεκμηρίωση, ψηφιοποίηση, προβολή και ανάδειξη της Οπτικοακουστικής Κληρονομιάς του δήμου Σικυωνίων.
Αυτό το οραματικό έργο , όπως είπε , σε συνδυασμό με την «έξυπνη» επανάχρηση των ανακατασκευασμένων χώρων των αποθηκών του ΑΣΟ και σειρά αισθητικών παρεμβάσεων σε θεματικά σημεία της πρωτεύουσας του δήμου Σικυωνίων , μπορεί να αναδείξει το Κιάτο σε ένα μεγάλο «Πάρκο Πολιτισμού» !
Παρακολουθήστε την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του υποψήφιου δημάρχου Σικυωνίων , που ήδη διαφαίνεται ότι έχει πάρει την παράσταση νίκης στο Κιάτο.

Google+ Linkedin