Δημήτρης Πιστεύος: «Νίκη με νταμπλ σκορ μέσα στο Κιάτο»!

Δημήτρης Πιστεύος: «Νίκη με νταμπλ σκορ μέσα στο Κιάτο»!

Αυτό που συνέβει στα χθεσινά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Σικυωνίων Δημήτρη Πιστεύου , στο Κιάτο, κατ’ αρχήν θα μπορούσε να ονομασθεί «λαϊκό ξέσπασμα»!

Αντικειμενικά , με τους πλέον ειλικρινείς υπολογισμούς είχε πάρα πολύ καιρό να συγκεντρωθεί τόσος πολύς κόσμος σε μια απλή τελετή προεκλογικών εγκαινίων, που εξελίχθηκε σε μια αυθόρμητη γιορτή της δημοκρατίας.

Στη χθεσινή συγκέντρωση , που ακολούθησε την τελετή των εγκαινίων ,δεν ήσαν παρόντα κάποια “επιστρατευμένα” άτομα που απλώς μαζεύτηκαν για τη χιλιάδα των εντυπώσεων ή βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν ένα χαμογελαστό απόγευμα.

Αυτό που συνέβη χθες στο Κιάτο ήταν ” Η Μεγάλη Συγκέντρωση του Ξεσηκωμού”!

Στον πεζόδρομο της Κλεισθένους και στους γύρω δρόμους έδωσε βροντερό «παρών» η ψυχή του Σικυώνιου λαού που διψά για αλλαγή , που έδειξε ότι έχει ανάγκη για κάτι καινούργιο, που διατράνωσε την πίστη, την αισιοδοξία και την ελπίδα ότι η επόμενη μέρα μπορεί να γίνει πιο φωτεινή!

Η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία του Κιάτου έδειξε χθες ότι είναι ένα μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο με οργή για τον σκοταδισμό της παραπαίουσας πια δημοτικής αρχής Σταματόπουλου …

Αλλά και ένα μεγάλο ποτάμι που δείχνει κατευθείαν ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΣΤΕΥΟ και απαιτεί ένα συμμετοχικό δήμο για όλους!

Στη χθεσινή γιορτή , στην πρώτη γραμμή ήταν ο παλμός της νίκης που έσμιγε με τις μουσικές της ανατροπής και τα παιδιά που τα θέλουνε όλα!

Σε όλο αυτό το σκηνικό ο Δημήτρης Πιστεύος ήταν ο αδιαφιλονίκητος «Οδηγητής» , ο πλαστουργός της ελπίδας για το μέλλον αυτού του ευλογημένου τόπου…

Ήταν η λεύτερη και στιβαρή φωνή που χθες απέδειξε περίτρανα ότι ως αυριανός δήμαρχος μπορεί να ξεσηκώνει τους συμπολίτες του να χορεύουν στους ήχους μιας μουσικής που δεν ακούγεται ακόμα…

Αυτό ανέδειξε και το πλουραλιστικό ψηφοδέλτιο της “Επόμενης Μέρας” που παρουσίασε χθες ο αυριανός δήμαρχος…

Η «dream team » όπως χαρακτηριστικά την σύστησε στους Σικυώνιους πολίτες το “δέκα το καλό” αυτής της Μεγάλης ομάδας , που γεννήθηκε για να γράψει ιστορία…

Αυτό ανέδειξε και το ιδιαίτερο ευχαριστώ του Δημήτρη Πιστεύου στους ” Ήρωες” των χωριών που άντεξαν στους εκβιασμούς και τις απειλές των τοπικών “καπετανάτων” του Σταματόπουλου και των κολλητών τους.

Γιαυτό φαντάζει απόλυτα ρεαλιστικός και ο στόχος “Νίκη με νταμπλ σκορ μέσα στο Κιάτο” , που ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος και καταχειροκροτήθηκε με πρωτοφανή ενθουσιασμό , καθώς και οι πλέον δύσπιστοι παραδέχονται πια ότι η συντριπτική νίκη της ‘Επόμενης Μέρας” , μέσα στο Κιάτο , είναι το ακλόνητο στάνταρ αυτής της εκλογικής αναμέτρησης , που παράλληλα εξελίσσεται και σε αυτοδιοικητικό «κύκνειο άσμα» τόσο για τον απερχόμενο δήμαρχο όσο και για κάποιους παρατρεχάμενους της αυλής του.

Συμπερασματικά , λοιπόν ,αυτό το μεγάλο ποτάμι τίποτα πια δεν το σταματάει… (δείτε σχετικό video από το korinthos tv).

Ο χορός της νίκης ξεκίνησε χθες από το Κιάτο και ο απόηχος του “Ζορμπά” ήδη απλώνεται ραγδαία και αξιόπιστα στα Μποζικοχώρια , τη Στυμφαλία και το Φενεό…

Είναι πασίδηλο πλέον ότι η τοπική κοινωνία της Σικυωνίας ακουμπάει τις ελπίδες της για καλύτερες μέρες πάνω στον Δημήτρη Πιστεύο γιατί αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τη μπέσα , τη σοβαρότητα , την μεθοδικότητα , την αποτελεσματικότητα αλλά και έναν ανιδιοτελή αλτρουισμό για τον τόπο του.

Αυτή είναι και η «συμφωνία εμπιστοσύνης» που ο υποψήφιος δήμαρχος εγγυήθηκε ότι θα προφυλάξει ως « κόρη οφθαλμού» από κοντόφθαλμους μηχανισμούς και μικροσυμφέροντα…

Νομοτελειακά , λοιπόν , η 8η του Οκτώβρη δεν μένει παρά να σφραγίσει οριστικά και αμετάκλητα αυτή την αλλαγή που δεν αλλάζει απλά δήμαρχο , αλλά αλλάζει και τον τρόπο ζωής στο δήμο Σικυωνίων.

Google+ Linkedin