Δελτίο τύπου της Νέας δημοτικής παράταξης των πολιτών του Δήμου Σικυωνίων

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                  

      Την Κυριακή 26 Γενάρη, στο Εργατικό Κέντρο Κιάτου, εμείς οι πολίτες  του Δήμου Σικυωνίων αποφασίσαμε την ίδρυση Νέας δημοτικής παράταξης των πολιτών, με προοπτική  να  την καταστήσουμε νικηφόρα για την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης και την αναδημιουργία του δήμου  μας.

      Στην συνέλευση ψηφίστηκε η ΙΔΡΥΤΙΚΉ ΔΙΑΚΉΡΥΞΗ  της παράταξης  όπου δηλώνεται η ευθεία  αντίθεσή της στις Καλλικρατικές λογικές, που οδηγούν στην πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

     Την Νέα δημοτική παράταξη την γέννησε η ώριμη αντικειμενικά ανάγκη των πολιτών του Δήμου Σικυωνίων, που θέλουν να υπερασπιστούν το δικαίωμα τους να σχεδιάζουν αυτοί το μέλλον του τόπου τους και αν χρειαστεί να σταθούν απέναντι στις κρυφές συνεργασίες που από κοινού μηχανεύονται  κυβέρνηση και περιφέρεια … για «προσοδοφόρες επενδύσεις» με τον Γερμανό «ύπατο αρμοστή» κ. Φούχτελ και τους “ιθαγενείς” συνεργάτες του.

Στο κλείσιμο των εργασιών της ιδρυτικής συνέλευσης προτάθηκε και συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας με αποκλειστική ευθύνη να ανοίξει τον κύκλο εκδήλωσης ενδιαφέροντος και κατάθεσης υποψηφιοτήτων, για την κατάρτιση του κορμού του συνδυασμού της παράταξης και να χρονολογήσει τις διαδικασίες  ανάδειξης του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης. 

από το ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΎΠΟΥ

Google+ Linkedin