Για το πασχαλινό τραπέζι πάντα χρειάζεται ένας «ψαγμένος» κρεοπώλης

Καλά τα κόκκινα αβγά και οι λαμπάδες, αλλά χωρίς κρεατοεδέσματα…Ελληνικό Πάσχα δεν καταλαβαίνεις !

Εξάλλου μεζέδες και τσιμπήματα σε ξεροψημένες άκρες ανήκουν στις πατροπαράδοτες γευστικές αμαρτίες που επιβάλλει κάθε σοβαρή θρησκευτική γιορτή…

Για να είναι όμως το κρέας εκλεκτό & υγιεινό χρειάζεται προσεκτική επιλογή από ένα πραγματικά «ψαγμένο» κρεοπώλη,που γνωρίζει από γευστικά «ποιήματα» των παραδοσιακών πασχαλινών εδεσμάτων !

 

Αν λοιπόν θέλετε ένα πραγματικά «ψαγμένο» κρεοπώλη να σας οδηγήσει …κατ’ ευθείαν στους must μεζέδες του Πάσχα,η ιδανικότερη επιλογή είναι τα κρεοπωλεία του Ευθύμιου Δουβή.

Στα δυο καταστήματα ,στο Κάτω Διμηνιό και στο Βραχάτι,μπορείτε να δώσετε τις παραγγελίες σας για κοκορέτσια,κοντοσούβλι,γαρδούμπες και φυσικά την πασχαλινή μαγειρίτσα και τον παραδοσιακό οβελία ,από αρνί ή κατσίκι γεννημένα και μεγαλωμένα σε επιλεγμένες φάρμες της Ελλάδας  

Επίσης στα κρεοπωλεία του Ευθύμιου Δουβή θα βρείτε σε άριστη σχέση ποιότητας – τιμής τα ξυλοκάρβουνα Best Grill ,αυγά χωριάτικα,ντόπιο καλό κρασί και την μοναδική Φέτα Π.Ο.Π. Ζήρειας.

Google+ Linkedin